Super League: «Έσπασε το ρόδι» με διπλό στην Λαμία ο Παναθηναϊκός χωρίς τον τραυματία Ιωαννίδη αλλά με Ρόκα στο τεχνικό σταφ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Λαμίας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και έφτασε στην πρώτη του νίκη.

Ο Παναθηναϊκός υπενθυμίζεται ότι έχει επιλέξει τον πρώην τερματοφύλακα και προπονητή του Πανθρακικού Μάνουελ Ρόκα, τόσο για την στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ όσο και για αναλυτή αγώνων στην πρώτη ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρόκα παραμένει στο τεχνικο τιμ της ομάδας και με τον Λάζλο Μπόλονι.

Το «τριφύλλι» βρήκε το γρήγορο γκολ που θα του έκανε την ζωη ευκολότερη μόλις στο 8′ χάρη στην εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Χατζηγιοβάνη στο πρώτο δοκάρι και την απίθανη κεφαλιά του Καρλίτος, ο οποίος με πλάτη προς την εστία, κατάφερε να στείλει την μπάλα εκεί όπου ο Θεοδωρόπουλος δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Οι γηπεδούχοι στο 20′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν μετά το χέρι-πέναλτι του Κουρμπέλη. Ο Διούδης, όμως, απόκρουσε το πέναλτι του Ρόμανιτς και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Οι φιλοξενούμενοι στο 60′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Καρλίτος και πάλι, αφού μετά από κίνηση του Σαβιέρ προς τα μέσα, έφερε την μπάλα δεξιά στον Χατζηγιοβάνη, μετά την απόκρουση του Θεοδωρόπουλου, ο Καρλίτος πήρε το… ριμπάουντ και έγραψε το 2-0 σε από πλάγια θέση.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δυο τρεις καλές στιγμές στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού, χωρίς να καταφέρουν να αλλάξουν αυτό το εις βάρος τους 0-2. Ο καταγόμενος από την Ροδόπη Φώτης Ιωαννίδης για ακόμα έναν αγώνα του Παναθηναϊκού δεν χρησιμοποιήθηκε, καθώς άλλωστε όλη την εβδομάδα έκανε ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων.