Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από τον Νέστο Χρυσούπολης για την ομάδα του χωριού του ο «κεραυνός» Βασίλης Λαζαρίδης

Αν και συμφωνησε να παραμείνει στον Νέστο Χρυσούπολης για δεύτερη σεζόν στην δεύτερη θητεία μου ο 24χρονος επιθετικός Βασίλης Λαζαρίδης βάζει «φρένο» στην καριέρα του και για προσωπικούς λόγους επιστρεφει στην Ξάνθη και θα αγωνίζεται στην ομάδα του χωριού του τον Κεραυνό Λευκόπετρας στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Ο Λαζαρίδης που ξεκίνησε μια οικογενειακή επιχείρηση και δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τις μεγάλες υποχρεώσεις του Νέστου, ήδη κατέθεσε το δελτίο του, ωστόσο η αναστολή των αθλητικών δραστηριοτητων αλλά και της νέας εργασίας του του άλλαξαν κάπως τα σχέδια. Πάντως είχε ξεκινήσει προετοιμάσια με την ομάδα της Χρυσούπολης, σκόραρε σε φιλικά και αγωνίστηκε και στο φιλικό κόντρα στον ΑΟΞ.

Κερδισμένος σίγουρα με την έναρξη του πρωταθλήματος ο προπονητης Μάνος Χαραλαμπίδης που μετά την πρωτη νίκη της ομάδας και το εντυπωσιακό 7-0 επί του Κύρνου έβαλε στην ομάδα έναν παίκτη που ούτε ομάδες της Α’ κατηγορίας θα έχουν στις τάξεις τους.

Ο Λαζαρίδης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ όπου ήταν και αρχηγός, ενώ ήταν ο βασικός σκόρερ της ομάδας του 2ου ΕΠΑΛ Ξάνθης που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Λυκείων το 2014. Μετά την Ξάνθη, αγωνιστηκε στον Νέστο Χρυσούπολης, ακολούθησε ο Ορφέας Ξάνθης, ο Άρης Αβάτου, ο Ορφέας ξανά, ο Κεραυνός Πέρνης, ξανά ο Νέστος και πλέον η Λευκόπετρα.