Europa League: Το πάλεψε με βασικό τον Παπουλή η Ομόνοια αλλά ήττηθηκε στις καθυστερήσεις από την Αϊντχόφεν

Για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, η Ομόνοια υποδέχθηκε στη Λευκωσία την πανίσχυρη ολλανδική Αϊντχόφεν και ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-2.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ κοίταξε στα μάτια την φημισμένη ολλανδική ομάδα και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο οποίος θα είχε έρθει αν στο 90+2’ ο Ολλανδός επιθετικός Μάλεν δεν σκόραρε για το τελικό 1-2.

Οι Κύπριοι προηγήθηκαν με την αδιανόητη εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ λίγο πριν το ημίωρο, αφού είχε εκτός εστίας τον τερματοφύλακα και πλάσαρε από ένα σημείο πισω από την σέντρα· πριν όμως κλείσει το ημίχρονο η Αϊντχόφεν ισοφάρισε με τον Μάλεν, που έπειτα έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του.

Για τους γηπεδούχους βασικός αγωνίστηκε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Φώτης Παπουλής και έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για 80 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ασάντε.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό, η Αϊντχόφεν θα φτάσει τους 3 βαθμούς και την δεύτερη θέση στον 5ο Όμιλο (όπου ανήκει και ο ΠΑΟΚ), ενώ η Ομόνοια θα μείνει στην τελευταία θέση με 1 βαθμό. Πρωτη η Γρανάδα με 4 βαθμούς.