Europa League: Κράτησε το μηδέν ο Ζίβκο αλλά άξιζε κάτι καλύτερο από την ισοπαλία στη Γρανάδα ο ΠΑΟΚ

Για την 2η αγωνιστική των ομίλων των Europa League ο ΠΑΟΚ έφυγε με την λευκή ισοπαλία από την έδρα της Γρανάδα, στο τελευταίο όπως όλα δείχνουν παιχνίδι του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε αρκετά συμπαγής ως σύνολο και δεν άφησε την ιδιαιτέρως φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Γρανάδα να κάνει το δικό της παιχνίδι, ενώ παράλληλα είχε και σημαντικές ευκαιρίες ώστε να είναι εκείνη η ομάδα που θα έπαιρνε ένα μεγάλο αποτέλεσμα (όπως το δοκάρι του Σβάμπ στο 28ο λεπτό).

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ βασικός κάτω από τα γκολπόστ ξεκίνησε ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΟΞ Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ στον πάγκο έμεινε ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό αναμένεται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Πορτογάλου Αμπέλ Φερέιρα στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, καθώς οδεύει προς τη Βραζιλία για λογαριασμό της Παλμέιρας. Αυτός που αναμένεται να τον αντικαταστήσει είναι ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ως παίκτης έχει γράψει τη δική του ιστορία στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ξάνθη.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα της Ανδαλουσίας παρέμεινε στην κορυφή του 5ου ομίλου με 4 βαθμούς, ενώ οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 3η θέση με 2 βαθμούς.