Δηλώσεις Μπαχαρίδη για την πρόκριση του Πανθρακικού στο Κύπελλο και τον στόχο της ανόδου στη Γ’ Εθνική

Την άποψη του ότι η Ανατολή Σερρών θα είναι η φετινή πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Σερρών εξέφρασε ο Νίκος Μπαχαρίδης μιλώντας στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών.

Ο προπονητής του Πανθρακικού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του στάθηκε τυχερή στο παιχνίδι της με τους Σερραίους, ενώ μίλησε για την επιστροφή του συλλόγου της Κομοτηνής στο eλληνικό ποδόσφαιρο.

«Ήμασταν – είπε  – πιο τυχεροί και προκριθήκαμε. Εγώ είδα μια ομάδα πιο έμπειρη από εμάς, πάρα πολύ καλή σε όλες τις γραμμές, με καλή κυκλοφορία, πατούσε λίγο καλύτερα στο γήπεδο κι είχε την κατοχή της μπάλας.  Έχασε πιο πολλές ευκαιρίες από εμάς αλλά στο ποδόσφαιρο όπως ξέρετε δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εύχομαι στα παιδιά υγεία και καλή συνέχεια και πιστεύω ότι αυτοί θα είναι πρωταθλητές στην ΕΠΣ. Σερρών. Δεν ξέρω τις υπόλοιπες ομάδες στις Σέρρες αλλά από αυτά που ακούω από φίλους μου όπως ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος, ένα παιδί που αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε πάρα πολύ στην Κομοτηνή και τον αγαπάει όλη η Κομοτηνή και είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, μου λέει για τη δυναμική της ομάδας».

Για τον Πανθρακικό ο Νικος Μπαχαρίδης σημείωσε: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Κάναμε πολύ καλή δουλειά φέτος με πολλούς ντόπιους ποδοσφαιριστές, με συνδυασμό εμπειρίας και μικρής ηλικίας. Πιστεύω ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και του χρόνου θα παίζουμε στη Γ’ Εθνική. Ο Πανθρακικός επιστρέφει και πιστεύω ότι θα έχουμε και συνέχεια στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Αναφερόμενος τέλος στο Αθλητικό Κέντρο του Πανθρακικού επισήμανε: «Υπάρχει μια περιουσία στην ομάδα που είναι το προπονητικό της κέντρο. Είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα και θα το ζήλευαν πάρα πολλοί. Αρκετές ομάδες με μεγαλύτερη εμβέλεια και ιστορία από τον Πανθρακικό, όπως ο Πανσερραϊκός και η Δόξα Δράμας, δεν έχουν προπονητικό κέντρο. Το κέντρο βρίσκεται τρία χιλιόμετρα έξω από την Κομοτηνή και είναι 55 στρέμματα.  Έγινε μια επινοικίαση του οικοπέδου για πενήντα χρόνια από το Δήμο και σε αυτό επένδυσε ο Πανθρακικός. Οι ποδοσφαιριστές έρχονται και εργάζονται σε ένα περιβάλλον που πολλοί δεν έχουν συναντήσει παρόμοιο. Η μεγάλη ομάδα με σύγχρονα αποδυτήρια, με σάουνες, με γυμναστήριο ενώ και οι ακαδημίες κάνουν προπονήσεις σε αυτό».