Α2 Γυναικών: Κανονικά ο αγώνας Φοίνικα – Νίκης με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η αναμέτρηση των δυο ομάδων της Αλεξανδρούπλης για την 2η αγωνιστική της Α2 Γυναικών αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο αίτημα αναβολής στην ΕΟΠΕ αλλα ούτε και η Ομοσπονδία δείχνει πρόθεση να αναβάλει τους αγώνες, για τους οποίους έχει μάλιστα ορίσει και διαιτητες.

Πηγές του ThrakiSportS αναφέρουν μάλιστα ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα και εφόσον δεν αλλάξει δραματικά η κατάσταση ή δεν επιβάλει άλλα μέτρα η Πολιτεία, η αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου θα διεξαχθεί κανονικά.

Παρ’ όλα αυτά γεγονός είναι ότι υπάρχουν εισηγήσεις η αναμέτρηση να μην διεξαχθεί λόγω και του επιδημιολογικού φορτίου αλλά κυρίως επειδή αρκετές αθλήτριες των ομάδων ζουν σε νόμους όπως η Ροδόπη καο η Θεσσαλονίκη που βρίσκονται πλέον στο επίπεδο 4 και θα απαγορευθεί η μετακίνηση εκτος αυτών των Νομών.

Μέχρι ωστόσο να υπάρξουν διευκρινισεις και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει κανένα κρούσμα μέχρι στιγμής σε οποιαδήποτε αθλήτρια ή το τεχνικό επιτελείο των δυο ομάδων, πάμε κανονικά για διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Φοινικα και την Νίκη.