Επίθεση φίλων της Ξάνθης σε Πιαλόγλου: «Ήσουν γλάστρα, διαλύσατε την ομάδα, σας σιχάθηκε ο κόσμος»

Σε προσωπική επίθεση στον μέχρι πρόσφατα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Ξάνθη Άρη Πιαλόγλου προχώρησε μέσω των social media μερίδα επώνυμων οπαδών του συλλόγου.

Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη Τύπου με τον απολογισμό που έκανε μετά από 33 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην ομάδα, το βράδυ της Δευτέρας.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς που σχολιάζουν, είχαν και σημαίνοντα ρόλο στο παρελθόν στον σύνδεσμο οπαδών XanthiFans, προχώρησαν σε ιδιαίτερα κσυστικά σχόλια.

Αντιγράφουμε μερικά από αυτά, που μπορεί να μην εκφράζουν το σύνολο των φιλάθλων του ΑΟΞ αλλά είναι προφανές ότι αντικατοπτρίζουν μια δυναμική μερίδα τους:

Lefteris Kas: «Γλάστρα η [γlástra] Ο25 : 1. πήλινο συνήθ. δοχείο όπου φυτεύονται κυρίως άνθη και καλλωπιστικά φυτά: Mπαλκόνια γεμάτα γλάστρες. ΠAΡ Για χάρη του βασιλικού* ποτίζεται κι η ~. 2. (προφ., μειωτ.) χαρακτηρισμός για άντρα ή γυναίκα που αρκείται σε ένα διακοσμητικό ρόλο, της οποίας η συμβολή ή η δικαιοδοσία είναι ασήμαντη ή μηδενική.
Ανεύθυνος που άφησε την ομάδα σε ελεύθερη πτώση από γκρεμό. Τεράστια ευθύνη για την καταστροφή του ΑΟΞ…ΟΥΤΕ στο καλό ΟΥΤΕ να μας γράφεις …»

Ηλίας Κεμιλίδης: «Κατωτερος των περιστασεων.. Για την δυναμική του ΑΟΞ.. Έπρεπε να αποχώρησει πολλά χρόνια πριν μαζί με άλλους μαζί.. Ευθύνεται για την πολυετή κατρακύλα του ΑΟΞ.. Ακόμη και στο τελευταίο ματς μέσα στην Λάρισα, άφησαν την ομάδα μόνη της με έναν Κούγια.. Να συκοφαντει την ομάδα μας».

Antonis Vamvakoulas: «Ντροπή του! Διέλυσαν την ομάδα και έχει τα μούτρα να βγεί να μιλήσει να μας πει τι;σας συχαθηκε ο κόσμος της Ξάνθης εσένα και όσοι εισασταν υπάλληλοι του περίεργου μην μιλάς καθόλου και άσε τους καινούργιους να μιλήσουν με πράξεις.Αν θες να μιλήσεις μιλα σε αυτόν που σου τα χώνει κάτω στον κάμπο».

Γιώργος Σπυριδόπουλος: «Όταν δεν λέει κανείς θεατής φίλαθλος κάτι καλό για κάποιον δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω για να γίνει ρεζίλι. Ελπίζω μόνο ο ΑΟΞ να μην ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο για την αθλητική της ιστορία»