Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ παιχνίδια της Τετάρτης

Με οκτώ αγώνες ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη και όπως κάθε μέρα, το ThrakiSportS σας προσφέρει τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS Champions League Predictor.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι εκτιμήσεις των συμμετεχόντων:

Κρασνονταρ – Τσέλι: Το 88% εκτιμά ότι θα πάρουν το διπλό οι Αγγλοι και μόλις το 3% προβλέπει άσσο των Ρωσων. Το υπόλοιπο 8% ποντάρει στην ισοπαλία.

Μπασακσεχίρ – Παρί Σεν Ζερμέν: Το 94% προβλέπει νίκη των Γάλλων. Μόλις το 4% ποντάρει στην ισοπαλία και το 2% εκτιμά οτι θα κερδίσει η τουρκική ομάδα.

Σεβίλλη – Ρεν: Το 86% με συντριπτική πλειοψηφία εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Ισπανοί. Ενα 12% ποντάρει στην ισοπαλία και το 2% βλέπει νίκη των Γάλλων.

Μπριζ – Λάτσιο: Πιο μοιρασμένα τα πράγματα με το 49% πάντως να πονράρει σε διπλό των Ιταλων, το 31% να εκτιμά ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και το 20% να πιστεύει σε νίκη των Βέλγων.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ζενίτ: Το 92% προβλέπει νίκη των Γερμανών. Μόλις το 6% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις το 2% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι Ρώσοι.

Φερεντσβάρος – Ντιναμό Κιέβου: Το 48% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ουκρανοί, το 15% ποντάρει σε άσσο των Ουγγρων και το υπολοιπο 38% βλέπει ισοπαλία.

Γιουβέντους – Μπατσελόνα: Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς το 40% βλεπει νίκη των Ιταλών του Ρονάλντο και το 25% επικράτηση των Καταλανών του Μέσι. Το 35% ποντάρει στην ισοπαλία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λειψία: Φαβορί είναι οι Άγγλοι για τους Θρακιώτες καθώς στη νίκη τους ποντάρει το 65% έναντι 18% στην ισοπαλία και 17% σε νίκη των Γερμανών.