Α2 Γυναικών: Οι τρεις «χάριτες» που αναμένει ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης να κάνουν φέτος τη διαφορά

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης λίγο πριν την λήξη των μετεγγραφών κατάφερε να κάνει τριπλό μεταγραφικό μπαμ αποκτώντας τρείς πολύ σημαντικές αθλήτριες.

Μπορεί το Σάββατο που μας πέρασε ο αγώνας του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με την Ελπίδα Αμπελοκήπων να αναβλήθηκε και έτσι δεν μπόρεσαν να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ομάδα, αλλά σίγουρα οι τρείς τους αναμένεται να αποτελέσουν τα δυνατά χαρτιά του Φοίνικα.

Ο λόγος για την Αναστασία Νικολαϊδου, την Χριστίνα Σωτηρίου και την Ειρήνη Παπαστεφάνου. Οι τρεις έμπειρες αθλήτριες με προϊστορία την Θράκη (καθώς έχουν αγωνιστεί με την φανέλα του ΑΟ Νέας Βύσσας όταν ο ίδιος πρωταγωνιστούσε στην Α2 Γυναικών), έρχονται να δώσουν την ώθηση, την ποιότητα και την εμπειρία που χρειάζεται την φετινή χρονιά ο Φοίνικας.

Η Αναστασία Νικολαϊδου αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου και είναι 28 ετών έχοντας αγωνιστεί σε Πρωτέα Κορδελιού, Εαρινό, Ανατόλια, Αίαντα Κιλκίς, Νέα Βύσσα και ΜΕΝΤ με εμπειρία από όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Η Χριστίνα Σωτήριου αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, είναι 29 ετών και έχει αγωνιστεί σε ΧΑΝΘ, Ανατόλια, Ερμή Δράμας, Άρη, Νέα Βύσσα και ΜΕΝΤ αγωνιζόμενη σε όλες τις εθνικές κατηγορίες.

Τέλος το πιο “βαρύ” όνομα της μεταγραφικής τριπλέτας, η Ειρήνη Παπαστεφάνου, είναι πλεόν 38 ετών. Η πολύπειρη διαγώνιος έχει αγωνιστεί σε ΜΕΝΤ, Ηρακλή, Επίκουρο, Άρη, Ερμή Δράμας, Ανατόλια, ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, Φορσπετ (Σκόπια) και Νέα Βύσσα και διαθέτει πλούσια εμπειρία από δύσκολους και σημαντικούς αγώνες.

Οι άνθρωποι του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης εκτιμούν ότι διαθέτουν ένα γεμάτο ρόστερ και με άλλες ταλαντούχες αθλήτριες που σκοπό έχουν η ομάδα αρχικά να πετύχει τον στόχο της παραμονής και έπειτα να κοιτάξει και πιο ψηλά – αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με την Νίκη το προσεχές Σάββατο.