Πραγματοποιήθηκε και στην Ξάνθη με μεγάλη συμμετοχή των μαθητριών το πρόγραμμα της FIΒΑ «Her World, Her Rules»

Το πρόγραμμα της FIBA «Her World, Her Rules» που πραγματοποιείται από την ΕΟΚ με τη συνεργασία των Δήμων και των Τοπικών Ενώσεων συνέχισε το ταξίδι του με μια στάση στη Ξάνθη, μετά αυτό που είχε κάνει στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του προγράμματος στο Κλειστό «Μιχ. Παρασκευόπουλος», σειρά είχε το Κλειστό «Φιλ. Αμοιρίδης» της Ξάνθης, με συνδιοργανωτές την ΕΚΑΣΑΜΑΘ, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και τον Δήμο Ξάνθης. Αρμόδιος της Ένωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Νικολόπουλος, τοπική συντονίστρια η κ. Καραϊλιάδου και συνεργάτες ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Μπεκήρ Ογλού Σουα, ο Προϊστάμενος Αθλητισμού κ. Πανδρακλακάκης, οι προπονητές Καρά Αχμέτ Νεδήμ και Σιδηρόπουλος και οι αθλήτριες Μαμαλίκατζη, Συμεωνίδη, Ευθυμίου, καθώς και η Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων   

Μέρος πήραν κορίτσια από το 13ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, ο Διευθυντής κ. Ισκελής, και οι κ.κ. Κοντογιάννης και Σαριανίδης.
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης κ. Στυλιανίδου για τη βοήθειά του στην υλοποίηση του προγράμματος.