Κύπελλο Ελλάδος: Η τελευταία παράσταση του Πανθρακικού στον θεσμό τέσσερα χρόνια πριν

Ο Πανθρακικός επιστρέφει την Τετάρτη σε έναν θεσμό, στον οποίο έχει γράψει την δική του ιστορία τα προηγούμενα χρόνια φτάνοντας μέχρι και τα ημιτελικά του έξι χρόνια πριν.

Ωστόσο είχε σχεδόν τέσσερα χρόνια να επιδείξει παρουσία σε αυτόν. Ήταν Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου όταν έμελε να δώσει την τελευταία του αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος υποδεχόμενος τον Ατρόμητο.

Οι «Πράσινοι» με τον Κώστα Βασιλακάκη στο ντεμπούτο για τέταρτη θητεία στον πάγκο, ήλπιζαν με νίκη σε πρόκριση αλλά γνώρισαν την ήττα με 3-0 και αποκλείστηκαν από την συνέχεια του θεσμού έχοντας απολογισμό στον όμιλο μία νίκη και δύο ήττες. 

Περίπου ένα μήνα αργότερα o Πανθρακικός θα δήλωνε αδυναμία συνέχισης στο πρωτάθλημα της Football League και αποχώρησε σκορπώντας θλίψη στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης. Εκτοτε βολόδερνε και βολοδέρνει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Φέτος ωστόσο, χάρη και στην βοήθεια της τύχης στην κλήρωση του Ιουνίου αλλά κυριως την έμπνευση προ τριετίας του Μάνου Γαβριηλίδη να παντρέψει στο Κύπελλο Ελλάδος τις επαγγελματικές με τις ερασιτεχνικές ομάδες, επιστρέφει στον θεσμό.

Το ThrakiSportS με την ευκαιρία της επιστροφής του Πανθρακικού στο Κύπελλο Ελλάδος θυμίζει τον τελευταίο του αγώνα για τον θεσμό, σχεδόν τέσσερα χρόνια πρκιν, στο παγωμένο εκείνη την ημέρα ΔΑΚ Κομοτηνής. Απλά κάντε κλικ και ανατρέξτε στα σχετικά άρθρα…