Γ’ Εθνική: «Στόχος του Ορφέα παραμένει η παραμονή» επιμένει παρά την πρωτιά ο Χατζημεστής

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Ορφέα Ξάνθης που με τρεις νίκες και μια ισοπαλία φέρνει την ομάδα αήττητη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μπορεί να έχει ανοίξει την όρεξη στους φίλους της ομάδας, ωστόσο ο Μπάμπης Χατζημεστής παραμένει προσγειωμένος.

«Η μέχρι στιγμής πορεία δεν αλλάζει τον στόχο. Εμείς έχουμε βάλει στόχο να σωθούμε και μακάρι να το καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, αν φυσικά το πρωτάθλημα συνεχιστεί. Αυτόν τον στόχο έχουνε, να σωθούμε, και τίποτα παραπάνω», ξεκαθάρισε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας του Ορφέα μιλώντας στο ThrakiSportS μετά τη νίκη της ομάδας του στο Διδυμότειχο.

Σε σχέση με τον συγκεκριμένο αγώνα ανέφερε: «Παίζαμε με μια ομάδα που διψούσε για τη νίκη, ήταν ορμητική και ήθελε πολύ το παιχνίδι αλλά εμάς μας βοήθησε η εμπειρία μας στο πρώτο ημίχρονο, που δεν είμασταν καθόλου καλοί. Στο δεύτερο παίξαμε αυτό που ξέραμε να παίξουμε, σκοράραμε εύκολα γιατί η ομάδα μπορεί να σκοράρει εύκολα και καταφέραμε αυτό που καταφέραμε, να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το τέλος, ο Μπάμπης Χατζημεστής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την διοίκηση της ΑΕ Διδυμοτείχου για την φιλοξενία και να της ευχηθεί «καλή πορεία και να βρει το δρόμο που πρέπει να βρει γιατί είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες από την ακριτική Ελλάδα στα εθνικά πρωταθλήματα».