Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ παιχνίδια της Τρίτης

Με τους αγωνες της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Champions League που φέτος έχει αλλάξει τρόπο διεξαγωγής και οι αναμετρήσεις του στους ομίλους διεξάγονται διαδοχικά στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο.

Το ελληνικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία με την Πόρτο. Ωστόσο υπάρχουν άλλα επτά ενδιαφέροντα παιχνίδια και όπως πριν από κάθε αγωνιστική βραδιά, το ThrakiSportS σας μεταφέρει τις προβλέψεις των φιλάθλων της Θράκης όπως αυτές καταγράφονται στο παιχνίδι ThrakiSportS Champions League Predictor.

Για όσους δεν ξέρουν, το ThrakiSportS Champions League Predictor είναι ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο συμμετέχουν φίλοι και συνεργάτες του ThrakiSportS, ανάμεσά τους και πολλοί αθλητές της περιοχής μας. Προβλέπουν τα απαοτελέσματα σε όλους τους αγωνες και κερδίζουν βαθμούς ανάλογα με τις προβλέψεις τους.

Κάθε σωστη πρόβλεψη νικητή ή ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό. Αν κάποιος βρει το ακριβές σκορ κερδίζει τρίποντο ενώ αν βρει το σωστό σημείο και πλησιάσει το σκορ, κερδίζει ενάμισι πόντο. Οι πόντοι προστίθενται και διαμορφώνεται μια βαθμολογία με την οποία συγκρινόμαστε ώστε να δούμε ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητής στο τέλος της σεζόν.

Ακομα και αν δεν λάβατε μέρος από την περασμένη εβδομάδα, επειδή είμαστε στην αρχή ακόμα του παιχνιδιού προλαβαίνετε και τώρα να εγγραφείτε δωρεάν και να κάνετε τις προβλέψεις σας. Από εκεί και πέρα, σας παρουσιάζουμε τις προβλέψεις για τα σημερινά παιχνίδια.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Μονάχου: Το 98% των παικτών προβλέπει νίκη των Γερμανών ενώ μόλις το 1% εκτιμά ότι το ματς θα λήει ισόπαλο και λιγότερο από 1% ποντάρει σε νίκη των Ρώσων.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ιντερ Μιλάνου: Μοιρασμένες οι προβλέψεις με το 35% να εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ουκρανοί και το 40% οι Ιταλοί, ενώ το υπολοιπο 25% ποντάρει στην ισοπαλία.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σάλτσμπουργκ: Το 87% πιστεύει οτι θα νικήσουν οι Ισπανοί, ενώ το 9% προβλέπει ισοπαλία και μόλις το 4% επικράτηση εκτός έδρας των Αυστριακών.

Μπορούσια Μενχενγκλαντμπαχ – Ρεαλ Μαδρίτης: Το 79% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Ισπανοί, το 13% ποντάρει στην ισοπαλία και το 8% ποντάρει σε νίκη των Γερμανών.

Πόρτο – Ολυμπιακός: Το 59% πιστεύει ότι νικητές θα είναι οι Πορτογάλοι, ένα 22% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 19% πιστεύει ότι θα πάρουν το διπλό οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Μαρσέιγ – Μάντσεστερ Σίτι: Φαβορί είναι οι Γάλλοι με το 55% να ποντάρει στον άσσο έναντι 23% στην ισοπαλία και 22% στην επικράτηση της αγγλικής ομάδας.

Λίβερπουλ – Μίτιλαντ: Το 99% εκτιμά ότι θα κερδίσει η πρωταθλήτρια Αγγλίας. Μόλις το 1% ποντάρει στην ισοπαλία. Κανείς μα κανείς δεν βλέπει νίκη των Δανών.