Ανατροπή από το ΑΣΕΑΔ αλλάζει τα δεδομένα στον όμιλο των ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππου Ξάνθης

Πρόβλημα για τους Ίκαρους Σερρών που συμμετέχουν στον όμιλο με ΓΑΣ και Λεύκιππο, με την αναπάντεχη απόφαση του ΑΣΕΑΔ να δικαιώνει τους πρώην καλαθοσφαιριστές των Ικάρων, Σταύρο Ιωσηφίδη και Μίλος για Παβλίσεβιτς για παλιές οφειλές, όπως αποκαλύπτει το serresbasket.gr

Oι δύο αθλητές είχαν προσφύγει στο Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, μετά την απόφαση που έλαβε η ΕΟΚ να επιτρέψει στους Σερραίους να κάνουν μεταγραφές παρά το γεγονός ότι δεν είχαν εξοφλήσει τους δύο καλαθοσφαιριστές.

Έτσι λοιπόν οι Ίκαροι καλούνται να καταβάλουν τα δεδουλευμένα σε Ιωσηφίδη και Παβλίσεβιτς πλέον τόκων και δικαστικών εξόδων. Ο Ιωσηφίδης έχει λαμβάνειν από το σωματείο για τις αγωνιστικές περιόδους: 2009-2010, 2010-11, 2011-12 και 2012-13, ενώ ο Παβλίσεβιτς έχει λαμβάνειν για τη σεζόν 2010-11.

Αυτό σημαίνει πως οι Ίκαροι θα έχουν πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσουν τόσο τον Ντίνο Νικολόπουλο, όσο και τους άλλους νεοαποκτηθέντες στα επόμενα παιχνίδια του πρωτάθληματος της Β’ Εθνικής, εάν δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ίκαροι πέρασαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με το διπλό από την Κομοτηνή κόντρα στον ΓΑΣ, με πληρέστατο ρόστερ, αφού δεν είχε βγει η απόφαση.