Super League: Με κορυφαίο τον Μανούσο και βασικό Γούτα ο Ατρόμητος επιβλήθηκε του Παναιτωλικού του Καρασαλίδη

Στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι και επικράτησε με 2-0 ανεβαίνοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και δίχως να απειληθεί ιδιαίτερα, η νίκη του χαρακτηρίζεται σχετικά άνετη. Το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους προήλθε από τη άσπρη βούλα, καθώς ο Μανούσος στο 14′ ευστόχησε στο πέναλτι που είχε υποδείξει νωρίτερα (με τη βοήθεια και του VAR) ο διαιτητής Μανούχος· σε μία φάση όπου η πλευρά του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκε έντονα. Το δεύτερο γκολ που κλείδωσε και τον νικητή του αγώνα πέτυχε στο 78′ ο Κωτσόπουλος με κεφαλιά. Ενδιάμεσα οι φιλοξενούμενοι και συγκεκριμένα στο 51′ έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς ο αμυντικός μέσος Ταχάρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω επικίνδυνου παιχνιδιού.

Για τους Περιστεριώτες, βασικός στο κέντρο της άμυνας για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Θασίτης πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρης Γούτας, εχόντας ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση. Στον αντίποδα, για τους Αγρινιώτες του Μάκη Χάβου που αναζήτουν ακόμη την πρώτη τους νίκη για τη φετινή σεζόν, βασικός καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ο Τέλης Καρασαλίδης που την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρ΄΄οστερ του ΑΟΞ.