Super League: Με οδηγό τον Μπαράλες η Τρίπολη του Ράσταβατς επιβλήθηκε του ΟΦΗ του βασικού Στάρτζεον

Στο «Θεοδώρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης ο Αστέρας επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Super League και έπιασε τον Ολυμπιακό (που έχει παιχνίδι λιγότερο) στην 3η θέση.

Εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας του πρώην τεχνικού της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς ήταν ο Αργεντίνος επιθετικός Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος ήταν ο παίκτης που στο 73′ κέρδισε το πέναλτι από τον Σελίμοβιτς και αφού ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βάτερμαν για το τελικό 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Μπαράλες κέρδισε και την αποβολή του αμυντικού από το Λουξεμβούργο. Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Αντίλ Ναμπί, ο οποίος στο 35′ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και αποχώρησε.

Για τη νικήτρια ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, ο πρώην αμυντικός μέσος του Πανθρακικού Χουάν Μουνάφο μπήκε στο 53ο λεπτό συμβάλλοντας στην πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και εν τέλει στη νίκη του Αστέρα. Για τους φιλοξενούμενους του Γιώργου Σίμου βασικός ξεκίνησε ο Πορτογάλος εξτρέμ Φάμπιο Στάρτζεον, που πέρυσι άνηκε στο ρόστερ του ΑΟΞ, πραγματοποιώντας παρά την ήττα της ομάδας του πολύ αξιόλογη εμφάνιση, αγωνιζώμενος σε ολόκληρο το 90λεπτο. Χρόνο συμμετοχής πήρε και Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (που επίσης άνηκε πέρυσι στο ρόστερ του ΑΟΞ), καθώς μπήκε στο 84′. Λίγα λεπτά αργότερα θα μπορούσε να αποδειχθεί «χρυσή αλλαγή» για τον Γιώργο Σίμο, καθώς στο 87′ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ· το πλασέ που επιχείρησε όμως απέκρουσε σωτήρια για τους Αρκάδες ο Παπαδόπουλος με τα πόδια.