Γ’ Εθνική: «Σκότωσε» το Νέο Σιδηροχώρι με χατ τρικ ο Μπαρέττας! Στην κορυφή αν και με παίκτη λιγότερο ο Αετός (+photos)

Για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν τα κατάφερε στο ΔΑΚ Κομοτηνής καθώς παρά το αριθμητικο πλεονέκτημα από νωρίς ηττήθηκε από τον Αετό Οφρυνίου που παρέμεινε στην κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ήταν ο Αργύρης Μπαρέτας, ο οποίος όντας σε «μεγάλια κέφια» πέτυχε και τα τρία γκολ για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς στην αναμέτρηση γιατί τη δεδομένη στιγμή θεωρείται μία εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην κατηγορία και είναι στην κορυφή. Έχοντας προειδοποιήσει ένα λεπτό νωρίτερα με την ωραία εκτέλεση κόρνερ του Ελέζι και την αποσώβηση στην έξελιξη της φάσης του γκολ πάνω στη γραμμή από τον Νάνο, στο 12′ ο Μπαρέτας άνοιξε το σκορ και παράλληλα το δικό του λογαριασμό στο παιχνίδι, με πλασέ ύστερα από μπαλιά του Ελέζι. Στο 16′ οι ισορροπίες έδειχναν να ανατρέπονται υπέρ της Δόξας, όταν ο Καμπάτζης ανέτρεψε τον Βάσκο και ως τελευταίος παίκτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Εν τέλει όμως η ροή του παιχνιδιού δεν άλλαξε καθώς ο Αετός ακόμη και με το αριθμητικό μειονέκτημα ήταν πιο επικίνδυνος.

Ο αγώνας κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Οφρυνίου όχι μόνο δεν έδειξε σημάδια κόπωσης ή αλλάγης τακτικής λόγω της αριθμητικής ανισσοροπίας, αλλά αντίθετα καθάρισε το τρίποντο με ακόμη δύο τέρματα του Μπαρέτα. Συγκεκριμένα, στο 50′ ύστερα από την εκτέλεση κόρνερ του Ελέζι, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων και πρώην του ΑΟΞ σημείωσε το 0-2, ενώ στο 67′ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ελέζι και έγραψε το 0-3. Η ομάδα του Σιδηροχωρίου το μόνο που κατάφερε ήταν να σημειώσει το γκολ της τιμής με τον Βάσκο πέντε λεπτά πριν τα 90 (85′).

Το γεγονός πως είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για μεγάλο διάστημα, αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι δεν αφήνει ικανοποιημένη τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου που με το πέρας της 4ης αγωνιστικής βρίσκεεται στην τελευταία θέση της βαθμολογιάς χωρίς κάποιον πόντο αν και αγώνα λίγότερο αυτόν στο Παραλίμνιο.

Την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Δράμα ώστε να αντιμετωπίσει τους Αμπελόκηπους, αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς. Στον αντίποδα, για τον συγκάτοικο του Ορφέα Ξάνθης στην κορυφή Αετό Οφρυνίου ακολουθεί η δύσκολη έξοδος στο Παραλίμνιο κόντρα στον Απόλλωνα.

ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Δαμιανάκης, Τρούπκος, Νάνος, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος, Αθανασιάδης, Βάσκος, Κρασώνης, Σιχλιμοίρης
ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: Μπαφας, Θεοδοσιάδης, Καμπατζης, Τουμανίδης, Ν. Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελεζι, Ουζούνογλου, Τσιλογλου, Μπαρετας, Σαλπιγγίδης