Γ’ Εθνική: Αγχωτική νίκη με λυτρωτή Πεταλωτή για την Αλεξανδρούπολη, ιστορική ευκαιρία έχασε η Θαλασσιά (+photos)

Αν και δεν πραγματοποιησε καλή εμφάνιση κόντρα στην μαχητική για μια ακόμη αγωνιστική Αναγέννηση Θαλασσιάς, η Αλεξανδρούπολη λυτρώθηκε στο φινάλε με κεφαλιά του Χρήστου Πεταλωτή από σέντρα του Χριστοφορίδη και με το 1-0 βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας κανοντας και το τρία στα τρία στο χωρίς κόσμο «κάστρο της», το Στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Το αποτέλεσμα κρίνεται μάλλον δίκαιο καθως οι Εβρίτες είχαν την κατοχή της μπάλας και τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά για 85 λεπτά δεν μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Δεν κινδύνεψαν πάντως και ιδιαίτερα να δεχτούν κάποιο τέρμα σε αντεπίθεση της ξανθιώτικης ομάδας, η οποία έκλεισε τους διαδρόμους αρκετά καλά και προσπάθησε με τον τρόπο αυτόν να κατακτήσει τον πρώτο της βαθμό.

Η Αλεξανδρούπολη πλησίασε στο γκολ στο 17′ και το 18′ με σουτ του Καρακασίδη και στο 27′ με τον Ρουμπιέ. Για την Θαλασσιά υποψία ευκαιρίας υπήρξε στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με τα άστοχα σουτ των Καζάκη και Ορφανίδη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Θαλασσιά έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει τον ιστορικό πρωτο της βαθμό στο πρωτάθλημα και θα τον διεκδικήσει κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης την επόμενη εβδομάδα, ενω οι Εβρίτες έφτασαν τους 9 πόντους και την επόμενη αγωνιστική, κορονοϊού, επιτρέποντος θα ταξιδέψουν στους Αμπελόκηπους να αντιμετωπίσουν τον πληγωμένο Ηρακλή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ FC (Ουσταμπασίδης): Συριτούδης, Δορουγιδένης, Ζώτος (46′ Μαυρομάτης), Λίτσιος (67′ Πατσιώρας Α.), Μπαρμπαγιάννης, Πατσιώρας Κ., Καρακασίδης (67′ Θέμελης), Πεταλωτής, Ρουμπιές, Χατζόπουλος (46′ Μαλτέζος), Χριστοφορίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κουτρουλός): Δανδανόπουλος (70′ Αθανασίου), Γκριγκοριάν, Μουζαφέρ, Κουτσομιχάλης, Κουτζακέλης (46′ Κούπας), Αλή Ογλού, Σταύρου (66′ Τιφτίκης), Παπαστεφάνου, Ορφανίδης, Γκασπαριάν (40′ Καζάκης).