Α2 Γυναικών: Δηλώσεις Μπαχλαβά και την επιστροφή με «Νίκη» στα γήπεδα και το ντέρμπι με Φοίνικα

Στο ThrakiSportS έκανε δηλώσεις η ακραία της Νίκης Αλεξανδρούπολης και πρωταγωνίστρια στην σαββατιάτικη νίκη της ομάδας της απέναντι στον ΕΟ Σταυρούπολης, Τζωρτζίνα Μπαχλαβά.

Η νεαρή αθλήτρια τόσο με το σερβίς της όσο και με κάποιες κρίσιμες επιθέσεις ήταν ανάμεσα στις αθλήτριες που βοήθησαν στην ανατροπή του σκορ δυο φορές μέσα στην αναμέτρηση για την Νίκη.

“Ήταν ένα μεγάλο κενό για όλους τους αθλητές, όμως με την κατάλληλη προετοιμασία που είχαμε, ήμασταν έτοιμες για το παιχνίδι! Υπήρχε από όλους μεγάλη ανυπομονησία!”, σχολιασε η Μπαχλαβα για την επιστροφή στα γήπεδα μετά από 8 μήνες.

Για το τι βοήθησε έτσι ώστε η Νίκη να επιστρέψει στον αγώνα και να πάρει την νίκη ενώ ήταν με την πλάτη στον τοίχο και είχε βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ, αναφέρει: “Παρ’ όλο που βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ δεν τα παρατήσαμε και πιστεύαμε ότι το παιχνίδι είναι δικό μας. Σε αυτό βοήθησε η ψυχολογία μας και η θέλησή μας για την νίκη αλλά και ο κοουτς που κατάφερε να μας κρατήσει ψύχραιμες και μας έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες!”

Τέλος για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης, το πρώτο για την σεζόν, δηλώνει: “Κάθε ματς είναι σημαντικό. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και στόχος μας είναι η νίκη! Κάθε αγώνας βεβαίως με τον Φοίνικα είναι δυνατός και έχει άλλη αντιμετώπιση παρ’ όλα αυτά εμείς θέλουμε την νίκη”