Super League: Έπιασε ξανά πέναλτι ο Γκαραβέλης και ανάγκασε σε ιστορικό αρνητικό ρεκόρ τον Παναθηναϊκό

Μεγάλη ισοπαλία πήρε ο Βόλος με 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσο της 6ης αγωνιστικής της Super League, σκαρφάλωσε στην 2η θέση της βαθμολογίας και άφησε τους γηπεδούχους χωρίς νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα πρώτα πέντε παιχνίδια (εκκρεμεί ο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης).

Από τους διακριθέντες του παιχνιδιού για ακόμα μια φορά ο πρώην τερματοφύλακας του Πανθρακικού και της Ξάνθης Θανάσης Γκαραβέλης, ο οποίος εξελίσεται σε ένα από τα πρόσωπα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής με τις σπουδαίες εμφανίσεις και τις δύο αποκρούσεις πέναλτι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες έμειναν στο μηδέν, χωρίς να υπάρχουν κλασικές ευκαιρίες, αλλα με ορισμένες καλές επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν.

Όλο το… ζουμί ήταν στο δεύτερο ημίχρονο, αφού αρχικά στο 52’ ο ανεβασμένος μετά την ανάπαυλα Φακούντο Σάντσες επιχείρησε σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Σαλβαδόρ Σάντσες και ορθώς ο Παπαπέτρου καταλόγισε πέναλτι, με τον Γκαραβέλη να έχει την απάντηση με μια εντυπωσιακή επέμβαση στην εκτέλεση του Καρλίτος.

Τρία λεπτά μετά ο… μοιραίος μέχρι τότε Καρλίτος σκόραρε με κεφαλιά μετά από ωραίο γύρισμα του Μακέντα και έγραψε το 1-0, παίρνοντας το αίμα του πίσω.

Στο 77′ ο Μπαρτόλο πέρασε στην θέση του πρώην άσου της Ξάνθης Μπαριέντος και στο 90+2 ο ίδιος παίχτης «σόκαρε» τους πράσινους και χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του Βόλου.