ΕΣΠΕΘΡ: Ιταλική φινέτσα στον Άθλο Ορεστιάδας

Ενίσχυση με Ελληνοιταλίδα αθλήτρια για την γυναικεία ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας ενόψει της νέας σεζόν στην Β’ Εθνική Γυναικών.

Η 19 χρονη αθλήτρια γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και φέτος μετακόμισε στην Ορεστιάδα για να σπουδάσει στο τμήμα Δασολογίας της πόλης και με την ευκαιρία εντάχθηκε στο ρόστερ του Άθλου από τον Πήγασο Πολίχνης.

Δείτε την ανακοίνωση του Άθλου:

Ο Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την 19χρονη Ελληνοιταλίδα Κατερίνα Μαρκέττι.

Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 2001 στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Μαρκέττι, αγωνίζεται ως ακραία, έχει ύψος 1.72 και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φορούσε την φανέλα του Πήγασου Πολίχνης.

Η Κατερίνα είναι φοιτήτρια του τμήματος Δασολογίας και Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα και με το ιταλικό ταμπεραμέντο αλλά και με το αστείρευτο ελληνικό πάθος της αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα της Ε.Σ.ΠΕ. Θράκης -Αν. Μακεδονίας.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άθλου Ορεστιάδας η Μαρκέττι τόνισε «Η Ορεστιάδα είναι παρά πολύ όμορφη. Είναι όπως μου αρέσει να είναι μια πόλη για να ζω. Τα κορίτσια στην ομάδα είναι πολύ εγκάρδια. Με δέχτηκαν πολύ όμορφα και έτσι προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα. Το κλίμα της προπόνησης είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι με τον προπονητή που έχουμε και την θέληση των συμπαικτριών μου, θα φτάσουμε αρκετά ψηλά».

Καλωσορίζουμε την Κατερίνα Μαρκέττι στην οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας και τις ευχόμαστε μια πετυχημένη χρονιά με υγεία και διακρίσεις».