Θλίψη στην ΑΕΔ για τον θάνατο του πρόεδρου της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 1980

Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε και στην οικογένεια της ΑΕ Διδυμοτείχου η είδηση του θανάτου του Βασίλη «Βάσου» Ροκιδη, ο οποίος σε ηλικία 73 ετών εγκατέλειψε την επίγεια ζωή στις 21/10/2020.

Ο πρώην Πρόεδρος της Α.Ε. Διδυμοτείχου Βασίλης Ροκίδης ήταν ο Πρόεδρος της κατάκτησης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών το 1980, της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα διάκρισης της ιστορικής ομάδας του Διδυμοτείχου.

Ο Βάσος όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι, οι συνεργάτες του τότε στην διοίκηση αλλά και όλος ο κόσμος στο Διδυμότειχο, ήταν επικεφαλής της διοίκησης σε εκείνη την εκπληκτική πορεία το 1980, που έφτασε ως τον τελικό του Καυτατζογλείου, όπου η Α.Ε.Δ κέρδισε 1-0 τη Νεάπολη Πειραιώς και κατέκτησε το τρόπαιο, παρουσία στην εξέδρα χιλιάδων φιλάθλων της.

Η κηδεία του Βάσου Ροκίδη, ενός πολύ αγαπητού ανθρώπου με πετυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα επί δεκαετίες στην πόλη, θα γίνει στις 12 σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο. Αν και λόγω κορονοϊού υπάρχουν τα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, είναι σίγουρο ότι θα του πουν το τελευταίο αντίο και κάποια από τα αγαπημένα του παιδιά εκείνης της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο το 1980, αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Α.Ε.Δ.