Εντοπίστηκαν και άλλα κρούσματα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής – Σταματούν τα δια ζώσης μαθήματα – Επείγουσα ανακοίνωση

Μετά την φοιτήτρια για την οποία έγινε λόγος στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του ThrakiSportS την Τρίτη, φαίνεται ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Ετσι με επειγουσα ανακοινωση που εκδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα, γίνεται γνωστό ότι σταματούν μέχρι νεωτέρας τα διαζώσης μαθήματα και θα γίνεται μόνο εξ αποστάσεως διδασκαλία. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν για τουλάχιστον πέντε κρούσματα (δεν είναι ξεκάθαρο αν κάποια από αυτά πράγματι σχετίζονται και με τοπική ομάδα ποδοσφαίρου, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο του ThrakiSportS).

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με την εκπαιδευτική λειτουργία του Τ.Ε.Φ.Α.Α.
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης:
1. Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δια ζώσης μαθήματα με φυσική παρουσία αλλά για όλα τα μαθήματα (θεωρητικά και πρακτικής εφαρμογής) θα χρησιμοποιηθεί η εξ αποστάσεως διδασκαλία.
2. Για κάθε μάθημα θα αναρτηθούν σχετικές ανακοινώσεις στο eclass από τον υπεύθυνο διδάσκοντα
3. Απολύμανση όλων των χώρων εκπαίδευσης και αθλητικών εγκαταστάσεων
4. Καραντίνα 14 ημερών σε όλες τις επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Ως «επαφές» ορίζονται τα πρόσωπα με τα οποία ήρθαν σε επαφή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μέχρι 48 ώρες πριν από τη διενέργεια του θετικού τεστ.
5. Η επικοινωνία με τη Γραμματεία για χορήγηση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνεται μέσω email: secr@phyed.duth.gr
Όλα τα παραπάνω ισχύουναπό Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 7:00 μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης, ανάλογα με τις οδηγίες που θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.