B’ Eθνική: Αναβλήθηκαν λόγω Covid δύο παιχνίδια στον όμιλο των ΓΑΣ Κομοτηνή και Λεύκιππου Ξάνθης

Εγκρίθηκαν από την ΕΟΚ δύο παιχνίδια του 4ου οίλου της Β’ Εθνικής που συμμετέχουν οι θρακιώτικες ομάδες, μετά τα αιτήματα Ικάρων, Πανσερραϊκού και Γέφυρας.

Τόσο οι Πανσερραϊκός και Ίκαροι Σερρών, όσο και η Γέφυρα είχαν ζητήσει αναβολή των παιχνιδιών τους από την ΕΟΚ, οι μεν Σερραίοι για τα κρούσματα στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, η δε Γέφυρα για κρούσμα που είχε στην ομάδα.

Έτσι ο αγώνας του Πανσερραϊκού με τον Αίαντα Ευόσμου θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου, ενώ το παιχνίδι της Γέφυρας με τους Ίκαρους Σερρών ορίστηκε για τις 11 του ίδιου μήνα.

Οι ανακοινώσεις της ΕΟΚ:

«Ο αγώνας ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ – ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ της 25/10 για τον 4ο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 04/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ΣΕΡΡΩΝ.»

«Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος COVID19 στο σωματείο ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ – ΑΟΚ «ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ» ΣΕΡΡΩΝ της 25/10/2020 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος), αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 11/11/2020 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΓΕΦΥΡΑΣ.»