Βράβευσαν το δίδυμο Κοντοστάθη – Καβαρατζή ο Δήμος Αλεξανδρούπολη και η ΕΣΠΕΘΡ

Με την ευκαιρία του διήμερου καμπ που έλαβε μέρος στην Αλεξανδρούπολη, ο Δήμος της πόλης και ΕΣΠΕΘΡ τίμησαν για την προσφορά τους και τις επιτυχίες τους το Αλεξανδρουπολίτικο δίδυμο των Κοντοστάθη – Καβαρατζή.

Οι δύο αθλητές, οι οποίοι διέπρεψαν στις μικρότερες ηλικίες στην άμμο και την Ελλάδα τιμήθηκαν γι΄αυτό τον λόγο παρουσία και των Τιέ Σαντάνα, Ομοσπονδιακό Προπονητή μπίτς βόλεϊ αλλά και από τον κ. Ζακυνθινό, υπεύθυνο ανάπτυξης της ΕΟΠΕ.

Ο Γιάννης Καβαρατζής παρέλαβε το αναμνηστικό που του παρέδωσαν οι Σαντάνα και Ζακυνθινός, με αυτό του Κοντοστάθη να το παραλαμβάνει μέλος της οικογένειας του καθώς ο ίδιος απουσιάζει στην Αθήνα έχοντας υποχρεώσεις με την Κηφισιά.

Ο έμπειρος λίμπερο δεν ξέχασε την τιμή αυτή και έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό:

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμος Αλεξανδρούπολης και τον Θεόδωρος Βουρδολης για την τιμή που μας έκαναν κατά την διάρκεια του προπονητικού camp στην Αλεξανδρούπολη.
Η Πόλη μας φέτος το καλοκαίρι έδειξε ότι μπορεί να φιλοξενήσει διοργανώσεις Juniors
Με απόλυτη επιτυχία Και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα ξαναμπούμε στον πανελλήνιο και όχι μόνο χάρτη του beachvolley καθώς διαθέτουμε ανθρώπους που έχουν τις γνώσεις στο οργανωτικό κομμάτι , αλλά και αθλητές οι οποίοι μπορούν να διακριθούν μέσω σωστής καθοδήγησης.”