Γ’ Εθνική: Λύγισε στο τέλος το μαχητικό Άβατο στο Οφρύνιο

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Οφρύνιο από τον τοπικό Αετό ο Άρης Αβάτου στα πλαίσια της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα του Αλέκου Ξανθόπουλου είχε σημαντικές φάσεις στα αντίπαλα καρέ ήταν και εκείνη που ευτήχησε να σκοράρει και να πάρει το προβάδισμα, καθώς στο 40′ ο αρχισκόρερ της ομάδας Κοσμάς Γκέκας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που νωρίτερα είχε υποδείξει ο διαιτητής Πουλικίδης και με αυτόν τον τρόπο οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν προηγούμενοι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη όμως ο Αετός ανέβασε την απόδοσή του και καθώς αναζητούσε το τέρμα ισοφάρισης έγινε πιο πιεστικός επιθετικά. Εν τέλει η ισοφάριση ήρθε για τους γηπεδούχους στο 77′ με τον Τσίλογλου. Η ισοφάριση έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες του Αετού και δέκα λεπτά αργότερα (87′) πέτυχαν το νικητήριο τέρμα με τον Τουμανίδη. Δεχόμενος σε τέτοιο χρονικό σημείο το γκολ, οι παίκτες του Αβάτου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 2-1 που δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Οφρυνιού.

Την επόμενη αγωνιστική ο Άρης Αβάτου που έχει μείνει χαμηλά μέχρι στιγμής στη βαθμολογία θα υποδεχθεί την ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας αναζητώντας βεβαίως τη νίκη· ενώ ο συγκάτοικος του Ορφέα Ξάνθης στην κορυφή Αετός Οφρυνίου θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή ώστε να υπερασπιστεί το αήττητο του κόντρα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ (Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Τελίδης (57′ Θεοδωσιάδης), Μαγκαφίνης Λ. (74′ Σαλπιγγίδης), Τουμανίδης, Παυλίδης Ν. (74′ Καμπακτσής), Καραγιαννίδης, Καμαρά (52′ Ελέζι), Ουζούνογλου, Τσίλογλου, Μπαρέτας, Παυλίδης Γ.
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Βαφειάδης, Ψεμματάς (74′ Χατζηπαπάς), Μίλλερ, Βουλγαρίδης (74′ λ.τρ. Λαφάρας), Βελή Χακάν, Ζωσιμίδης (74′ Τσάπαρης), Μαυροκέφαλος Τ., Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Γκουτσίδης (88′ Μπουλούτ)