Γ’ Εθνική: Εμβόλιμη αγωνιστική με σπουδαία ματς αλλά και αναβολές (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Όπως είχε προγραμματιστεί, το μεσημέρι της Τετάρτης διεξάγεται εμβολίμως η 3η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά αυτό θα συμβεί με εμπόδια, καθώς ένα παιχνίδι έχει ήδη αναβληθεί εξαιτίας της πανδημίας και ένα δεύτερο βρίσκεται στον αερα.

Το χαρακτηριστικό αυτής της αγωνιστικής είναι ότι καμία από τις επτά ομάδες της Θράκης δεν παίζει με άλλη ομάδα της Θράκης, με συνέπεια να υπάρχει ευθύ θρακιώτικο ενδιαφέρον για τα επτά από τα οκτώ ζευγάρια της αγωνιστικής. Ωστόσο ο αγώνας Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου δεν θα διεξαχθεί καθώς βρέθηκαν τέσσερα θετικά κρούσματα στην γηπεδούχο ομάδα και αναβλήθηκε.

Στον αέρα βρίσκεται και η αναμέτρηση ανάμεσα στον Νέστο Χρυσούπολης και την πρωτοπόρο Αλεξανδρούπολη, καθώς υπήρξε θετικό κρούσμα σε παίκτη της καβαλιώτικης ομάδας με αποτέλεσμα να καλείται πλέον όλη η ομάδα το πρωί να περάσει από τεστ. Κατά τα άλλα ενδιαφέρον έχουμε και στο Αετός Οφρυνίου – Άρης Αβάτου, όπου η γηπεδούχος ομάδα θα επιδιώξει να διπλασιασει τις νίκες όπως και οι Ξανθιώτες.

Η ΑΕ Διδυμοτείχου ταξιδεύει στηην Δράμα για να αντιμετωπίσει την ΑΕ Αμπελοκήπων ενώ συνολικά τρία ματς διεξάγονται στην Θράκη. Στην Φελώνη η Αναγέννηση Θαλασσιάς φιλοξενεί τον Πανδραμαϊκό, στο γήπεδο του ΑΟΞ ο αήττητος Ορφέας Ξάνθης την ΑΕ Ευόσμου και στις Σάπες η τοπική Ελπίδα τον Εθνικό Σοχού. Τέλος ο Ηρακλής στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου.

Ολα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 16:00 και θα υπάρχει live ενημέρωση από το ThrakiSportS. Στα επόμενα λινκς δείτε συνοπτικά το πρόγραμμα, τους ορισμούς των διαιτητών για την εμβόλιμη αυτή αγωνιστική αλλά και την βαθμολογία μετά από δυο παιχνίδια, όπως παρουσιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Τετάρτη 21/10, Ωρα 16:00)
Αετός Οφρυνίου – Άρης Αβάτου
Νέστος Χρυσούπολης- Ένωση Αλεξανδρούπολης
ΑΕ Αμπελοκήπων Δράμας – ΑΕ Διδυμοτείχου
Αναγέννηση Θαλασσιάς – Πανδραμαϊκός
Ελπίδα Σαπών – Εθνικός Σοχού
Ορφέας Ξάνθης – ΑΕ Ευόσμου
Ηρακλής – Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου
Απόλλων Παραλιμνίου – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ΑΝΑΒΟΛΗ