Γ’ Εθνική: Άντεξε για ένα ημίχρονο η Θαλασσιά στην τρίτη της ήττα από τον Πανδραμαϊκό

Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, με τον Πανδραμαϊκό να φεύγει από την Φελώνη με το τρίποντο και ένα εμφατικό 0-3.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Απόστολου Κουτρουλού ήταν άκρως ανταγωνιστική, είχε καλή απόδοση και καλές φάσεις ώστε να πάρει το προβάδισμα. Στην πιο σημαντική από αυτές, ο Λάζαρος Ορφανίδης βρέθηκε πολύ κοντά να σκοράρει ωστόσο η ευκαιρία χάθηκε.

Στην επανάληψη όμως η Ανάγεννηση δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το ρυθμό του πρώτου 45λέπτου· ενώ από την πλευρά τους οι Δραμίνοι ανέβασαν τη δική τους απόδοση πιέζοντας την άμυνα των γηπεδούχων. Το σκορ διαμορφώθηκε εντός 15 λέπτων, όπου ο Πανδραμαϊκός χτύπησε τρεις φορές. Ο (συνήθης ύποπτος) Μπερούκας βρήκε δις δίχτυα αρχικά στο 56′ (με πέναλτι) και στη συνέχεια στο 69′ ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 72′ ο γνωστός στο θρακικό ποδόσφαιρο από το πέρασμα του στον Πανθρακικό Σάββας Μουδούρογλου.

Η φωτογραφία προέρχεται από την Ξάνθη Sport. Έχοντας γνωρίσει τρεις συνεχόμενες ήττες, η Αναγέννηση παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς δεν έχει ακόμη μαζέψει βαθμούς. Την επόμενη αγωνστική θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη ώστε να αντιμετωπίσει την Ένωση, αναζητώντας βαθμό ή βαθμούς σε μία δύσκολη έδρα. Από την άλλη ο φιλόδοξος φέτος Πανδραμαϊκός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το φαβορί του ομίλου Ηρακλή, σε μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ (Κουτρουλός): Δανδανόπουλος, Καλαϊτζής, Μουζαφέρογλου, Κουτσομιχάλης, Γκριγκοριάν (59′ Πεντεζίδης), Ευθυμιάδης (51′ Τεφήκογλου), Τουργαίδης Στ. (69′ Θώμογλου), Ορφανίδης, Αλή Ογλου (69′ Σταύρου), Καζάκης, Παπαστεφάνου
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Κασαπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς (46′ Κονταξής), Ιορδανίδης (46′ Μοσχόπουλος), Τσάκωνας, Κωνσταντάρας, Πατένταλης, Αχαλινόπουλος (83′ Ζηλιαχώβαλης), Θεοδωρίδης, Μουδούρογλου, Γρηγοριάδης (46′ Μπελμανί), Μπερούκας (81′ Φουστέρης)