ΕΠΣ Θράκης: Θετικοί στον κορονοϊό δύο ποδοσφαιριστές ομάδας της Α’ Κατηγορίας

Παίκτες ομάδας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης είναι τα δύο από τα τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην Ροδόπη που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης από τον ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι τα κρούσματα πιθανότατα να σχετίζονται με την φοιτήτρια που διεγνώσθη με κορονοϊό στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Δεν είναι γνωστό αν η διάγνωση έγινε μέσω ιχληλάτισης ή από δική τους πρωτοβουλία.

Δεν είναι επισης ξεκαθαρο αν θα υπάρξει αναβολή του προσεχούς αγώνα της συγκεκριμένης ομάδας για το πρωτάθλημα. Το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα εθνικά πρωταθλήματα απαιτεί τουλάχιστον τρία κρούσματα σε κάποια ομάδα για αναβολή και στην προκειμένη περίπτωση φέρεται να έχουμε δύο.

Ωστόσο υπάρχει και το παράδειγμα στην γειτονική ΕΠΣ Ξάνθης όπου με ένα μόνο κρούσμα υπήρξε αναβολή την περασμένη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση επίσημη ενημέρωση αναμένεται μόλις περάσουμε από το στάδιο των πληροφοριών στο στάδιο της επίσημης ενημέρωσης της αρμόδιας αρχής της ΕΠΣ Θράκης, πιθανότατα εντός της Πεμπτης.