Χαμός στον πρωτοπόρο Άρη του Ακη Μάντζιου! Ανακοινώθηκαν μετά τα μεσάνυχτα 10 κρούσματα κορονοϊού

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δέκα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ΠΑΕ Αρης.

Οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης την Τρίτη (20/10) υποβλήθηκαν σε τεστ, μετά το κρούσμα που διαπιστώθηκε την Δευτέρα (19/10) και δέκα δείγματα βγήκαν θετικά!

Οσοι νόσησαν από τον Covid-19 απομονώθηκαν και θα ακολουθήσουν τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα αλλά γίνεται αντιληπτό ότι η διασπορά του κορονοϊού στο εσωτερικό της πρωτοπόρου ομάδας του πρωταθλήματος, στην οποια προπονητής είναι ο πρώην του Πανθρακικού Ακης Μαντζιος, είναι πολύ μεγάλη.

Όπως είναι λογικό, πλέον είναι στον… αέρα το ματς με την ΑΕΛ, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε το βράδυ της Τρίτης από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, δεν έχουν νοσήσει μόνο ποδοσφαιριστές, αλλά και άνθρωποι που εργάζονται στην ΠΑΕ.

Τι προβλέπει το πρωτόκολλο; Αν πριν από έναν αγώνα βρεθούν τρεις ή περισσότεροι θετικοί στον ιό ποδοσφαιριστές το ματς αναβάλλεται. Αναβολή δέκα ημερών από κάθε επίσημη δραστηριότητα αναφέρει το πρωτόκολλο, με δέκατη μέρα δηλαδή την άλλη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Με αυτά τα δεδομένα το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ οδεύει πλέον σε αναβολή. Κάτι που αναμένεται να επικυρωθεί την Τετάρτη, ενώ είναι ανοιχτό το τι θα γίνει με το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο είναι Κυριακή 1 Νοεμβρίου.