B’ Εθνική: Κρούσμα κορονοϊού στην Γέφυρα λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή… Στον αέρα το πρωτάθλημα

Θετικό κρούσμα κορονοϊού βρέθηκε στην Γέφυρα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή στη 1 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεδοένο θεωρείται πως ο αγώνας που προηγείται για την ομάδα της Γέφυρας κόντρα στους Ίκαρους Σερρων την Κυριακή 25 Οκτωβρίου θα αναβληθεί, ενώ προς το παρόν ο ΓΑΣ προετοιμάζεται κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στην ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα.

Υπενθυμίζουμε πως οι Ίκαροι Σερρών και ο Πανσερραϊκός ζήτησαν την αναβολή των αγώνων τους για 14 μέρες, μετά τα κρούσματ κορονοϊού στο ΤΕΦΑΑ της πόλης.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Μετά το επίσημο επιβεβαιωμένο κρούσμα σε αθλητή του αντρικού τμήματος του Συλλόγου μας, ο σύλλογος μας άμεσα προέβει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διαφυλάξει την υγεία των αθλητών μας που γυμνάζονται καθημερινά στο κλειστό γυμναστήριο Γεφυρας. Ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Κο Ανεστιδη Ανέστη ο οποίος επικοινώνησε με τον δήμαρχο Κο Αναγνωστοπουλο Σταυρό.Αμεσως δόθηκε εντολή να σφραγιστεί το κλειστό γυμναστήριο και να ακολουθήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους.Η απολύμανση θα γίνει σήμερα και το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεότερης ενημέρωσης.Ενώ ταυτόχρονα υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον ΕΟΔΥ ώστε να δοθούν περαιτέρω ενημερώσεις για το τι θα ακολουθησει. Το ΔΣ του ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε αθλητές και γονείς και τηρώντας από την πρώτη στιγμή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι σε συνεχή επαφή με τον ΕΟΔΥ .Θα υπάρχει ενημέρωση σε κάθε τι που χρειάζεται να ακολουθήσει για την αντιμετώπιση του Ιού!!»