Β’ Εθνική: Πανσερραϊκός και Ίκαροι Σερρών ζητούν αναβολή των αγώνων τους λόγω της «καραντίνας» στο ΤΕΦΑΑ Σερρών

Την αναβολή των αγώνων τους ζητούν οι Ίκαροι Σερρών και Πανσερραϊκός, αντίπαλοι των ΓΑΣ και Λεύκιππου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, εξαιτίας των προπονητών τους οι οποίοι διδάσκουν στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, το οποίο είναι σε… καραντίνα.

Συγκεκριμένα ο Ερασιτεχνης Πανσερραϊκός ζήτησε από την ΕΟΚ την αναβολή των παιχνιδιών της γυναικείας και ανδρικής ομάδας μπάσκετ για τις επόμενες δύο εβδομάδες

μετά την απόφαση του πρύτανη του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των δια ζώσης μαθημάτων του τμήματος των ΤΕΦΑΑ Σερρών και την υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών για όλους τους φοιτητές και τους διδάσκοντες που συμμετέχουν στα μαθήματα.

Την αναβολή των αγώνων της για δύο εβδομάδες ζητά και η ομάδα μπάσκετ των Ικάρων. Τα δύο σωματεία έχουν στις τάξεις τους προπονητές και αθλητές που έχουν άμεση σχέση με το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Οι δύο προπονητές Στέργιος Ποργιόπουλος του Πανσερραϊκού και Στέφανος Πέρκος των Ικάρων διδάσκουν στο ΤΕΦΑΑ Σερρών, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει ακόμα δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και τέσσερις παίκτες, όσους και οι Ίκαροι, φοιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΓΑΣ έπαιξε ήδη με τους Ίκαρους Σερρών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αργεί ακόμα, καθώς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Ως αναφορά τον Λεύκιππο, το παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών είναι προγραμματισμένο για τις 8 Νοεμβρίου, δηλαδή οριακά μετά τις 14 μέρες που ζητά η ομάδα των Σερρών από την ΕΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στην Ξάνθη, ενώ με τον Πανσερραϊκό παίζει στις 10 Ιανουαρίου 2021 στην Ξάνθη για την 12η αγωνιστική.