Σκαρφάλωσαν στην σκεπή πάνω από το κυλικείο του Φώτης Κοσμάς για να δουν την πρωτοπόρο Αλεξανδρούπολη

Η απαγόρευση εισόδου φιλάθλων στα γήπεδα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έχει οδηγήσει τους φανατικούς της μπάλας στο να εφευρίσκουν ιδιαίτερους τρόπους για να βλεπουν τις ομάδες τους.

Στην φωτογραφία δυο οπαδοί της Αλεξανδρούπολης σκαρφάλωσαν από την πίσω πλευρά του κυλικείου του Φώτης Κοσμάς πάνω στην, σκεπή αυτού, ώστε να μπορέσουν από εκεί να δουν την αναμέτρηση, αφού δεν επιτρεπόταν να κοπούν εισιτήρια και όσοι πέρασαν από την πύλη και κάθισαν στην εξέδρα ήταν μετρημένοι και δηλωμένοι βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ακριβώς από κάτω τους, στο κυλικείο δηλαδή που υπάρχει δεξιά μόλις μπαίνει κάποιος από την κεντρική είσοδο στο Φώτης Κοσμάς, κάθονταν τα όργανα της τάξης, οι αστυνομικοί δηλαδή που έχουν επιφορτιστεί για την ασφάλεια του αγώνα. Πάντως, δεν έκαναν κάτι παράνομο για να αντιδράσουν. Απλά σκαρφάλωσαν από την πίσω πλευρά του γηπέδου σε εκείνο το σημείο και στην συνέχεια παρέμειναν εκεί για 90 λεπτά παρακολουθώντας δια ζώσης με αυτόν τον τρόπο την εξέλιξη της αναμέτρησης που έφερε την Αλεξανδρούπολη στην κορυφή της βαθμολογίας.