ΕΠΣ Έβρου: Από τεχνικός διευθυντής, προπονητής ο Σάκης Καραγιάννης στο Ασπρονέρι

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής Σάκης Καραγιάννης είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Γιώργο Παναγιωτόπουλου στον πάγκο του Ατρόμητου Ασπρονερίου.

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του ThrakiSportS που έλεγε ότι νέος προπονητής θα είναι ο Σάκης Καραγιάννης στον Ατρόμητο Ασπρονερίου.

Ο 39χρονος (γεννημένος στις 12/12/80) είναι γνωστός στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς εκτός από το διπλό ρόλο που είχε μέχρι πρότινος στην ομάδα του Ατρόμητου Ασπρονερίου, έχει εργαστεί παλιότερα ως προπονητής σε αρκετές ομάδες όπως ο ΑΓΟ Καρολος, η Δόξα Ελληνοχωρίου, η ΑΕ Καρωτής με την οποία είχε πολλές επιτυχίες, ο Ορφέας Σοφικού, ο ΟΦΙ Ισαακίου, η ΑΕ Διδυμοτείχου και η Δόξα Δόξας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ…Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΣΠΡΟΝΕΡΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ… ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΕ ΑΕΔ, ΣΟΦΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ, ΑΕΚ ΚΑΡΩΤΗΣ, ΚΑΡΟΛΟ, ΔΟΞΑ ΔΟΞΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ⚽️⚽️⚽️⚽️