Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα οκτώ ματς της πρεμιέρας

Το Champions League επιστρέφει και μαζί επιστρέφει και το ThrakiSportS Champions League Predictor που ξεκινα για τρίτη σεζόν φέτος με όσους επιθυμούν να μπουν στο παιχνιδι προβλέψεων της μεγάλης οικογένειας του ThrakiSportS, να συγκριθούν με τους υπολοιπους συμμετέχοντες και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Παράλληλα, το πρωί κάθε αγωνιστικής ημέρας θα σας παρουσιάζουμε τις προωλέψεις των Θρακιωτών που συμμετέχουν στο παιχνίδι και μετά το τέλος της, τα αποτελέσματα μαζί φυσικά με την βαθμολογία που θα διαμορφώνεται στο ThrakiSportS Champions League Predictor.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής:

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Κλαμπ Μπριζ: Το 70% προβλέπει νίκη των Ρώσων, το 15% νίκη των Βέλγων και το υπολοιπο 15% ισοπαλία.

Ντιναμό Κιέβου – Γιουβέντους: Το 90% προβλέπει διπλό των Ιταλών, το 7% ισοπαλία και μόλις το 3% νίκη των γηπεδούχων Ουκρανών.

Ρεν – Κρασνοντάρ: Το 65% εκτιμά ότι θα κερδίσουν οι Γάλλοι, το 29% προβλέπει ισοπαλία και μόλις το 6% πιστεύει ότι θα νικήσουν οι Ρώσοι.

Τσέλσι – Σεβίλη: Το 59% πιστεύει ότι θα κερδίσου οι Αγγλοι, το 25% ποντάρει στην ισοπαλία και το εναπομείναν 16% στη νίκη των Ισπανών.

Λάτσιο – Μπορούσια Ντόρτμπουντ: Το 68% προβλέπει νίκη των Γερμανών, το 21% ισοπαλία και το υπολοιπο 11% νίκη των Ιταλών.

Μπαρτσελόνα – Φερεντσβάρος: Το 98% προβλέπει νίκη των Καταλανών ως ακλόνητο φαβορί. Από 1% σε ισοπαλία και διπλό των Ουγγρων.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το 77% προβλέπει νίκη των Γάλλων, το 12% ισοπαλία και το 11% νίκη της αγγλικής ομάδας.

Λειψία – Μπασακσεχίρ: Το 91% προβλέπει νίκη της αγγλικής ομάδας, το 6% ισοπαλία και το εναπομείναν 3% επικράτηση των Τούρκων.