Τελειώνει ο Ουζουνίδης από τον ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα σοκ από την Πάφο

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ αναμένεται να αποτελέσει ο Εβρίτης τεχνικός του Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά και την ήττα σοκ 0-1 από την Πάφο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο,  η συνεργασία του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον ΑΠΟΕΛ θα ολοκληρωθεί πρόωρα, μετά την ήττα με 1-0 από την Πάφο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι συγγνώμη στον κόσμο και σε όλους στην ομάδα. Ήταν απογοητευτικό όλο. Δουλέψαμε πολύ καλά και αυτό που εμφανίσαμε στο γήπεδο ήταν διαφορετικό από αυτό που ετοιμάζαμε. Είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι δυνατότητες των παικτών, δεν ξέρω αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ.

Δεν στέκομαι στο αποτέλεσμα, αυτό που με απογοήτευσε είναι η εικόνα, από το πρώτο λεπτό. Ετοιμάσαμε κάποια πράγματα και δεν τα είδαμε στο γήπεδο. Όταν υπάρχει αυτή η εικόνα δεν έχεις να πεις κάτι. Ακόμα μια φορά συγγνώμη. Πρέπει να δείξουν τις ικανότητες τους. Οι παίκτες δεν είναι κακοί. Έχουμε κάποιο πρόβλημα στην πίεση. Να αλλάξουμε σχηματισμό; Θα δούμε. Δεν είδα τίποτα από αυτά που δουλέψαμε».