Super League: Έμειναν στο μηδέν Λαμία και Παναιτωλικός με βασικούς Βασιλακάκη και Καρασαλίδη

Στην αναμέτρηση που έκλεισε την 5η αγωνιστική της Super League, Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν στη λευκή ισοπαλία (0-0) στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας· σε ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει βαθμολογικά καμία εκ των δύο ομάδων.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας κύλησε σε χαμηλά «στάνταρ», καθώς δεν είχε ρυθμό και οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Η κυριότερη φάση του αγώνα ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων, όταν ο Βασιλακάκης έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά με τον Ντέλετιτς να πιάνει το ανάποδο ψαλίδι το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Ο επί μία 8ετία (2009-2017) παίκτης του ΑΟΞ Θοδωρής Βασιλακάκης ξεκίνησε βασικός στο σχήμα που παρέταξε ο Μπάμπης Τεννές· ωστόσο παρά το γεγονός πως η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν αρνητική, αντικαταστάθηκε στο 40’ για λόγους τακτικής από τον έμπειρο κόουτς. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων του Μάκη Χάβου, βασικός σε ολόκληρη την αναμέτρηση στην δυάδα των κεντρικών αμυντικών ήταν ο Τέλης Καρασαλίδης που την περασμένη σεζόν άνηκε στο ρόστερ της Ξάνθης.

Θρακιώτικη παρουσία υπήρξε στο διαιτητικό σχήμα, με τον Ξανθιώτη Κούλα Χασάν να είναι βοηθός του διαιτητή Σκουλά (Θεσσαλίας). Δεν κλήθηκε να αντιμετωπίσει κάποια δύσκολη κατάσταση όσον αφορά κάποια αμφισβητούμενη φάση.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καμιά από τις δύο ομάδες, με την Λαμία να παίρνει τον πρώτο της βαθμό αλλά να παραμένει μαζί με την ΑΕ Λάρισα στην τελευταία θέση και τον Παναιτωλικό να παίρνει την τρίτη ισοπαλία σε πέντε αγώνες και να καταλαμβάνει την 10η θέση.