Γ’ Εθνική: Τέλος από τον Ορφέα Ξάνθης ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας με απόφαση Χατζημεστή

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής ο νεαρός τερματοφύλακας Βαγγέλης Μπαμπούρης αγωνίστηκε ως βασικός απέναντι στον Ηρακλή και με την εμφάνισή του βοήθησε τα μέγιστα στην σπουδαία νίκη του Ορφέα Ξάνθης.

Προς έκπληξη όλων, το όνομά του δεν υπήρχε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μπάμπης Χατζημεστής για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Σοχού παρά το γεγονός ότι δεν είχε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι με τον τρόπο αυτόν ο Χατζημεστής έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα. Τελικά, το μήνυμα παραήταν ηχηρό αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την σπουδαια εμφάνιση το παιχνιδι του Ορφέα με τον Ηρακλή, άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τον προσέγγισαν. Αλλά με δεδομένο ότι πολύ πρόσφατα είχε υπογράψει στον Ορφέα, το γεγονός αυτό δεν άρεσε στον ισχυρό άνδρα του.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο ότι δεν σκοπεύει να κρατησει κανέναν με το ζόρι στην ομάδα αλλά και είναι αποφασισμένος να διαφυλάξει το οικογενειακό κλίμα που έχει δημιουργησει εδώ και τόσα χρόνια χωρίς να υπάρχουν γκρίνιες και πίκρες από κανέναν.

Ο νεαρός γκολκίπερ θα πάρει το δελτίο του και έχει ελάχιστο χρόνο να αναζητήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του – εν προκειμένω το όποιο φλερτ με τον Ηρακλή ξεκίνησε να καταλήξει σε πιθανό γάμο, εκτος και αν επιλέξει να επιστρέψει στον Νέστο που επίσης φέρεται να ενδιαφέρεται να τον ξαναπάρει.

Ο Μπαμπούρης σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Ξάνθης, από όπου κατάγεται και είχε έρθει το καλοκαίρι στον Ορφέα από τον Νέστο Χρυσούπολης. Πιο πριν βρέθηκε για δυο σεζόν στον Αρη Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League.

Εχει περάσει ακόμα από τα Κ17 του ΑΟΞ αλλά και πολύ παλιότερα από τα Κ13 του Ολυμπιακού, όπου πήγε ως προϊόν της τότε ακαδημίας του Ολυμπιακού Ξάνθης.