Γ’ Εθνική: «Σάμπα» με Μπατάτα ετοιμάζεται να χορέψει μετά τις δυο σερί νίκες η Αλεξανδρούπολη

Με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην έδρα της, κόντρα στα προγνωστικά των μπουκ, η Αλεξανδρούπολη φιγουράρει στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέκος Πατσιώρας δεξιώθηκε μετά από αυτήν την δεύτερη επιτυχία όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στο «Χάραμα», ένα τραπέζι που αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι είχε προγραμματιστεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι δυο νίκες ανοίγουν… ορέξεις για την υπέρβαση και στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα κινήθηκε διακριτικά τις τελευταίες ημέρες και το βράδυ της Δευτέρας ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή αλλοδαπού ποδοσφαιριστή στην ιστορια του συλλόγου.

Η Αλεξανδρούπολη θα αρχίσει να χορεύει… σάμπα, αφού Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα του Έβρου και μάλιστα έδωσε το απόγευμα της Κυριακής το παρών στο γήπεδο και την Δευτέρα στην προπόνηση της ομάδας.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η απόκτησή του με μια φωτογραφία όπου κρατάει την φανέλα με τον αριθμό 10 ανάμεσα στον Παναγιώτη Λογαρά και τον Κεραμάρη. Πρόκειται για μια κίνηση που σίγουρα προκαλεί μεγάλη αίσθηση.

«Η Αλεξανδρούπολη FC ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου Lucas Batata (Lucas Alves Botosso). Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος «ξένος» ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τα χρώματα της ομάδας. Ευχαριστούμε την διοίκηση του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Bem-vinda Lucas», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Έβρου.