ΕΠΣ Θράκης: Πεντάρα στο ρελαντί και με 10 κόντρα στο Θρυλόριο ο «αχτύπητος» Πανθρακικός

Περίπατο έκανε στο θεωρητικά ντέρμπι της αγωνιστικής ο Πανθρακικός ο οποίος στο ρελαντί διέλυσε με 5-0 την ενισχυμένη αλλά ανέτοιμη ακόμα Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου για την 2η Αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προηγήθηκε 3-0 στο 35′ και καθάρισε γρήγορα το ματς. Το 1-0 έγινε στο 10΄ με τον Ιγνατιάδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενω στο 15΄ο Γιαννακιτσίδης έκανε το 2-0 και ο Αντωνιάδης το 3-0 στο 35΄.

Ο Πανθρακικός έριξε ρυθμό και αν και από το 62΄ αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Αρετά, στο 70΄ έκανε το 4-0 με νέο αυτογκολ με τον Κορδά, με τον Τοπάλι στο 74΄με πέναλτι να κάνει το τελικό 5-0. Πλέον ο Πανθρακικός έχει 6 βαθμούς, ενω το Θρυλόριο μόλις 1.

Διαιτητές ήταν οι Καραγιάννης, Κοτσαρίδης και Κελεσίδης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Τσώλας, Αρετάς, Ζαγγουλος, Λειβαδιώτης (73΄ Γιαννακόπουλος), Καλογρανάς (46΄ Φουρλατάρας), Γιαννακιτσίδης, Τοπάλι, Νικολαϊδης (67΄ Σωτηρόπουλος), Αντωνιάδης (73΄ Ν. Ξενοδοχίδης), Ρομπέρ (46΄ Σπηλιωτόπουλος)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΡΥΛΟΡΙΟΥ (Παπαδόπουλος): Ιωάννου, Γιώτης (61΄ Κορδάς), Ζήσης, Παπαδόπουλος, Ιγνατιάδης (46΄ Χαραλάμπους), Γιακούνης,  Λιόλιος (71΄ Τοκουτζής), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Ξενοδοχίδης, Τοτουτζή Χασάν (71΄ Σμαραγδής)