ΕΠΣ Θράκης: Ματσάρα στους Ασώματους με 4 γκολ και παραλίγο ολική ανατροπή κόντρα στα Παγούρια

Το παιχνίδι της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο των Ασωμάτων, όπου η τοπική Ένωση και η Αναγέννηση Παγουρίων ήρθαν ισόπαλες 2-2 μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση με όλα τα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο που σημείωθηκαν 4 τέρματα, από δυο στην αρχή του αλλά και στο φινάλε του. Στο ξεκίνημα της επανάληψης στο 47′ ο Γρηγόρης Ταχοπουλος με απ’ ευθείας φάουλ έκανε το 0-1 και στο 49′ με σουτ έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές του Χουσείν ανέβηκαν επιθετικά και στο 80′ Χατζόγλου με σουτ μέιωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση και τα κατάφεραν στο 91′ με τον Ντουμπαν Οτζαν με κεφάλια να κάνει το 2-2. Μάλιστα στο φινάλε πήγαν για την ολικήμε τον Ντουμπάι αλλα ο Βουρδούμης κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας για την Αναγέννηση.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι  Τομαράς, Δανδανίδης και Δοδόγλου

ΕΝΩΣΗ ΑΣΩΜΑΤΩΝ (Χουσειν): Μουσταφά Σαλή, Χουσεϊν Σαλή, Χουσεϊν Αλή, ΣαλήΧ Ογούζ, Ντουμπάι Οζάν, Χατζόγλου Σερδάλ, Χασάν Τζεμάλ (46΄ Ντουμπάι Ουνάι), Σαλήλ Ιλκέ, Ιμπραήμ Οκτάι, Παλτζή Μεμέτ, Ακη Καλάν, Μουσταφά Μουσταφά.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΓΟΥΡΙΩΝ (Μπιληλής): Κοιλιάδης (46΄ Βουρδούμης),  Μουλιός, Τσαμπουράκης, Τζώρτζης, Ταχόπουλος, Μιχαλάκης, Αθανασιάδης, Μπιλιλής (65΄ Μπρεγιάννης), Τζαμπατζίδης (46΄ Τερζάκης)