Γ’ Εθνική: Πάλεψε η ΑΕΔ αλλά ηττήθηκε στο τέλος από τον Αετό Ορφανίου (+photos)

Δεν τα κατάφερε η ΑΕ Διδυμοτείχου και ηττήθηκε στο φιναλε από τον δυνατό και φέτος Αετός Οφρυνίου με 0-1 χάνοντας την ευκαιρία τουλάχιστον να πάρει ένα βαθμό.

Στην πρώτη φάση του αγώνα στο 18′ η κεφαλιά του Θάνου πέρασε λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκαρι του Παπαδόπουλου με την ΑΕΔ στο 38′ να απειλεί και πάλι αλλά η κεφαλιά του Σαραντίδη σε σέντρα του Γιαννόπουλου πέρασε άουτ.

Στο δευτερο μερος ο Αετός απειλησε περισσότερο αρχικά στο 51′ με ενα σουτ του Καραγιαννιδη που περασε αουτ και ενα δίλεπτο αργότερα αλλα το σουτ του Ουζουνογλου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 68′ είχαμε διπλή απόκρουση του Δουλουδη σε σουτ του Ουζούνογλου, με τους φιλοξενούμενους να βλεπουν την υπεροχή τους να διακαιώνεται ανοιγοντας το σκορ στο 75′ με τον Ν. Παυλίδη. Στο 77′ Η ΑΕΔ ειχε μια καλη φαση αλλα ο Παπαδοπουλος εδιωξε σε κορνερ με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ισοφαρίσουν και να στρεφουν το βλεμμα τους στον αγώνα της Τετάρτης στην Δραμα με τους Αμπελόκηπους, ενώ ο Αετός υποδέχεται το Άβατο.

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Δουλούδης, Καραγιάννης (68′ Κουπας), Παντελίδης, Γκιντίδης, Θάνος, Βαρσαμίδης, Παπούδης, Γκασίδης, Σαραντίδης, Γιαννοπουλος, Ιντζες

ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ: Παπαδοπουλος, Θεοδοσιαδης, Καμπατζής, Μαγκαφινης, Ν. Παυλιδης, Καραγιαννίδης, Ελεζι, Ουζουνογλου, Τσιλογλου, Μπαρεττας, Γ. Παυλίδης