Super League: «Δεν το κουναει» από την κορυφή ο Άρης του Άκη Μάντζιου που επικράτησε και του Απόλλωνα Σμύρνης

O Άρης επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League και παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή.

Mάλιστα ήταν μια μονομαχία «θρακιώτικων» προπονητών, αφού ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος κατάφερε να επικρατήσει του μέχρι πρότεινος προπονητή του ΑΟΞ Γιώργου Παράσχου.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Μπρούνο Γκάμα στο 35′ με εξαιρετικό πλασέ, μετά από την άψογη πάσα του Μπερτόλιο.

Βασικός για τους φιλοξενούμενους τόσο ο πρώην αρχηγός της Ξάνθης Χρήστος Λισγάρα, όσο και ο κομοτηναίος επίσης επί πολλά χρόνια αρχηγός της Ξάνθης Μάκης Μπαξεβανίδης. Μάλιστα ο Μπαξεβανίδης αγωνίστηκε τόσο ως δεξιός μπακ στην αρχή του αγώνα, όσο και ως κεντρικός μέσος μετά τον τραυματισμό του Φατιόν.

Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Απόλλωνα να αγγίζει την ισοφάριση στις καθυσερήσεις του αγώνα, όταν ο Χουχούμης βρέθηκε ανενόχλητος στην πλάτη της άμυνας, άλλα το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας έχει βοηθό του Παράσχου τον Κομοτηναίο Γιώργο Γκουτζίδη, ενώ τιμ μάνατζερ είναι ο Γιώργος Καζναφέρης που είχε παρόμοια θέση και στη Ξάνθη.

Παρ’ όλα αυτά στο τέλος του αγώνα «χαμογέλασε» ο Άκης Μάντζιος, αφού πέτυχε την δεύτερη δική του νίκη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος.