Super League: Άντεξαν για ένα ημίχρονο Γούτας και Ατρόμητος αλλά καθάρισε ο Ελ Αραμπί και έσπευσε στην αγκαλιά του Τόρο

Ο Ολυμπιακός του ξανθιώτη τεχνικού διευθυντή Βασίλη Τοροσίδη κέρδισε με 4-0 τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Οι ευρθόλευκοι «πέταξαν» άλλο ένα ημίχρονο, όπως συνηθίζουν στα παιχνίδια του εντός έδρα μέχρι τώρα, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ατρομήτου Δημήτρη Γούτα να κυριαρχεί στις μονομαχίες και να απομακρύνει κάθε κίνδυνο που δημιουργούσε ο Ολυμπιακός. Κομβικό σημείο του παιχιδιού η απευθείας κόκκινη του Mάτιτς στο 30′ για πολύ επικύνδυνο τάκλιν πάνω στον Καμαρά, μετά από χρήση VAR.

Μόλις έξι λεπτά χρειάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός για να ανοίξει το σκορ και να ξεμπλοκάρει. Τα κατάφερε με τη φοβερή κάθετη πάσα του Καμαρά στον Φορτούνη, την πάσα του τελευταίου στον Ελ Αραμπί και το τελείωμα του Μαροκινού από κοντά, ο οποίος αρχικά καταλογίστηκε λανθασμένα οφσάιντ. Με τη χρήση του VAR για δεύτερη φορά άλλαξε η απόφαση και έγινε το 1-0.

Στο 65′ ο Σάλομον έκανε κακό κοντρόλ, ο Αραμπί έδωσε στον Εμβιλά, αυτός μέσα από την περιοχή έδωσε αμέσως δεξιά στον Χασάν, ο οποίος ευστόχησε με πλασέ και έκανε το 2-0.

Στο 82′ ο Λοβέρα βγήκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και αν και αρχικά δεν πάσαρε στον ρατζέλοβις που βρισκόταν σε κενή εστία, γύρισε αργοπορημένα στον Ελ Αραμπί, ο οποίος υποδέχθηκε με τακουνάκι και με ωραίο σου έγραψε το 3-0 δείχνοντας την τεράστια κλάση του.

Το τελικό 4-0 έγραψε και πάλι ο Ελ Αραμπί, αφού με το γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ.

Πλέον οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Μαρσέιγ στο Φάληρο, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.