Λευκή ισοπαλία στο φιλικό της Ξάνθης με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο του ΑΟΞ

Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι ομάδες της Ξάνθης και της Δόξας Δράμας στο αρκετά δυνατό φιλικό παιχνίδι που φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ηταν ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα σκληρά μαρκαρίσματα, χωρίς να απουσιάσουν κάποιες (λίγες) ευκαιρίες μπροστά και από τις δύο εστίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τις δυο ομάδες ήταν το πρώτο δυνατό φιλικό με αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας αφού λόγω γεωγραφικής θέσης τοσο ο ΑΟΞ όσο και η Δόξα Δράμας έχουν περιοριστεί σε φιλικά με ομάδες της περιοχής χαμηλότερων κατηγοριών.

Ο Τόνι Πόποβιτς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Σε ένα ματς με λίγες καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τις δύο ομάδες που έχουν αλλάξει πλήρως τα ρόστερ τους και να είναι εμφανές πως θέλουν χρόνο για δέσουν, και ειδικά η ομάδα της Ξάνθης με τον Αυστραλό τεχνικό να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχές και στα τελευταία αποκτήματα της ομάδας (Τζούρμαν, Βέρκερ, Βόλτερς και Έμπερτ).

Η αναμέτρηση διεξήχθη σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας από τη νόσο του κορονοϊού, όπως αυτά προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Γ. Χρυσέλη και Φεράτογλου.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίτσο, Στάθης, Παντελιάδης, Τζούρμαν, Βέρκερ, Δημούτσος, Μπιλάντε, Τάτος, Σιατραβάνης, Γουόλτερς, Παπάζογλου Θ. Έπαιξαν και οι Βέλιτς, Έλιοτ, Βαλμάς, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κέβιν, Θυμιάνης, Τεσίγια, Ντίνας, Σουλεϊμάν, Έμπερτ και Βασίλεφ.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κόκολης, Νιμπα, Κουτσιανικούλης, Μαυρίας, Γκόμεζ, πινδώνης, Παπαργυρίου, Σπυρόπουλος, Χάμοντ, Μπολάκης. Έπαιξαν και οι Ηλιάδης, Θεοδοσιάδης, Τάσιος, Ιμπάνεζ, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Κόντος, Αγιώτης, Σντριαν, Μενσά, Πετρίδης, Λοέν, Σαμπανίδης

Η φωτογραφία είναι από την Ξάνθη Sport.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.