Υποσχέθηκε την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου εντός πενταμήνου ο αντιδήμαρχος Ξάνθης

Μετά από πολλά χρόνια που βρίσκεται σε «αδράνεια» και έπειτα και από επίκαιρη επερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, το δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης πιθανότατα θα επαναλειτουργησει τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2021.

Οπως υποστήριξε στην εφημερίδα Φωνή της Ξάνθης ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ζερενίδης, έχει βρεθεί η χρυσή τομή που θα επιτρέψει, ώστε να τελεσφορήσει το εγχείρημα, παράλληλα με τις εργασίες εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, οι οποίες θα ξεκινήσουν, επίσης, τους επόμενους μήνες.

Αναλυτικά μιλώντας για το θέμα στην εφημερίδα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Δόμησης και Αδειοδοτήσεων Γιάννης Ζερενίδης, υποστηρίζεται ότι νέες εξελίξεις έρχονται να λύσουν ένα χρόνιο πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα θα βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία των κολυμβητικών συλλόγων Ξάνθης αλλά και του κόσμου που χρησιμοποιούσε το κολυμβητήριο κι αναγκάζεται, τα τελευταία χρόνια, να καταφεύγει σε κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων, εκτελώντας τακτικές μετακινήσεις, που επιβαρύνουν τον οικογενειακό του προϋπολογισμό.

«Βρήκαμε τον πιο σύντομο τρόπο για να επαναλειτουργήσει, όπως λειτουργούσε παλιά, χωρίς να επηρεαστούν οι εργασίες εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων, που θα γίνονται παράλληλα…» σχολίασε ο Ζερενίδης.