Γιόρτασαν με τούρτα την παραμονή και τα γενέθλια του αρχηγού και πατέρα Χρήστου Μπάτζιου στον Εργοτέλη!

Τούρτα έκπληξη περίμενε τον αρχηγό του Εργοτέλη, Χρήστο Μπάτζιο για τα εικοστά ένατα γενέθλια του.

Οι συμπαίκτες του αλλά και το προπονητικό σταφ είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη προς τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που παραμένει στην ομάδα για πέμπτη σεζόν μετρώντας συνολικά 77 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο παρελθόν ο Μπάτζιος που κατάγεται από τον Πολύανθο Ροδόπης και προσφατα έγινε πατέρας, αγωνίστηκε σε Πανθρακικό, Έβρο Σουφλίου, Καβάλα, Ελπίδα Καβάλας, Νέα Χηλή, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Άρη Ζυγού Καβάλας.

Νωρίτερα ο Εργοτέλης ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του στην ομάδα για ένα ακόμα χρόνο: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χρήστο Μπάτζιο.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός , ο οποίος όλο αυτό το διάστημα ακολουθεί κανονικά την προετοιμασία της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους. »

«Χαίρομαι που ανανεώνω τη συνεργασία μου για άλλη μια χρόνια με την ομάδα. Ήταν εξ’ αρχής κοινή θέληση και των δυο πλευρών. Ο Εργοτέλης αποτελεί τη δεύτερη οικογένεια μου. Εύχομαι να συνεχίσω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ στην ομάδα και η κοινή μας πορεία να συνδυαστεί με επιτυχίες σε ομαδικό επίπεδο. Υγεία, λίγα λόγια και πολύ δουλειά στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε με το κατάλληλο πρόσωπο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.»