Η ΕΠΟ «ξέχασε» τον Βασίλη Τοροσίδη των 100+ συμμετοχών με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας

Όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον, όσοι φυσικά ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, πως ο Βασίλης Τοροσίδης έχει αλλάξει τον ρόλο του στο ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό.

Πως αποφάσισε, δηλαδή, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο στους «ερυθρόλευκους». Και όμως υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου που μάλλον δεν… ξέρει ότι ο Βασίλης Τοροσίδης σταμάτησε το ποδόσφαιρο!

«Αυτό το κομμάτι είναι η ΕΠΟ και γενικότερα όσοι ασχολούνται με την Εθνική Ελλάδας…», σχολιάζει με ειρωνικό προφανώς τρόπο το Sportime. «Δεν γίνεται να μη γνωρίζουν πως ο άνθρωπος με παραπάνω από 100 συμμετοχές με το εθνόσημο σταμάτησε την μπάλα», προσθέτει η εφημερίδα.

Γιατί το λέει αυτό; Γιατί ποτέ η ΕΠΟ ή η πλευρά της Εθνικής δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση. Για τον παίκτη ή τον άνθρωπο Βασίλη Τοροσίδη, για τα όσα πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το γεγονός πως αγωνίστηκε επάξια επί σειρά ετών στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο ΠΣΑΠ είχε βγάλει ανακοίνωση, αλλά η ΕΠΟ ποτέ.

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως δε συνηθίζει η ΕΠΟ να λέει το ποδοσφαιρικό «αντίο» σε παίκτες οι οποίοι αποφασίζουν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Αλλά ήρθε το «ποστάρισμα» της Εθνικής Ομάδας στα social media για τον Παναγιώτη Κονέ να το διαψεύσει αυτό.

«Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις! Με θέληση μαχητή και πνεύμα νικητή, όπως πάντα!», έγραφε στο μήνυμά της και καλά έκανε γιατί ο Κονέ υπηρέτησε την Εθνική επί σειρά ετών. Αλλά για τον αρχηγό της Εθνικής, Βασίλη Τοροσίδη, τίποτα; Τον ξεχάσατε κύριοι της ΕΠΟ…;