Επίσκεψη – εξπρές αλλά με… νόημα του υφυπουργού Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του ΝΟΑ

Στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης βρέθηκε για μιάμισι ώρα το πρωί της Τετάρτης ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης, ο υφυπουργός μετά την μίνι περιοδεία στην Ροδόπη επέλεξε να βρεθεί στο ιστιοπλοϊκό τμήμα του ΝΟΑ. Ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο του Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου στις εγκαταστάσεις και τα γραφεία, ενώ ήπιε και το καφεδάκι του παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης αλλά και τους προπονητές ιστιοπλοΐας του Ομίλου.

Ενημερώθηκε για τις δράσεις του ΝΟΑ, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Lighting που επρόκειτο να διεξαχθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε στο Θρακικό Πέλαγος αλλά μεταφέρθηκε για το επόμενο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και για την ΝΟΑ Reggatta η οποία εδώ και 12 χρόνια συγκεντρώνει στην Αλεξανδρούπολη αθλητές από διάφορα μέρη της Ευρώπης και του κόσμου. Πάντως, συνομιλώντας με τον πρόεδρο του ΝΟΑ, ο υφυπουργός άφησε τις… μπηχτές του για την διοίκηση της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, η οποια όπως υποστηρίχθηκε δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τα σωματεία αν και αυτά προσπαθούν με μεράκι και καταφέρνουν σταθερά να βγάζουν ολυμπιονίκες.