Επίκαιρη ερώτηση στον δήμαρχο Ξάνθης για τα δύο κολυμβητήρια που θα κατασκεύαζε εντός εξαμήνου

Επίκαιρη ερώτηση προς τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη για το θέμα του κολυμβητηρίου κατέθεσε η δημοτική παράταξη «Πολίτες για την Ξάνθη» με επικεφαλής τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου.

Οπως αναφέρεται, ενώ στο παρελθόν ο Δήμαρχος έκανε λόγο ότι η πόλη θα είχε δύο κολυμβητήρια, ένα το υφιστάμενο κλειστό και ένα νέο μικρό κολυμβητήριο που θα γινόταν στο χώρο του ΔΑΚ, σήμερα η λέξη «κολυμβητήριο» κατάντησε να είναι… ανέκδοτο.

Αναλυτικά το κείμενο της επίκαιρης ερώτησης έχει ως εξής:

κ. Δήμαρχε
επανερχόμαστε για άλλη μια φορά και δε θα κουραστούμε να το κάνουμε για ένα από τα σοβαρά θέματα της πόλης μας που είναι το κολυμβητήριο. Δυστυχώς για τους συνδημότες μας η λέξη «κολυμβητήριο» κατάντησε να είναι ανέκδοτο.  Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τα δικά σας λεγόμενα αλλά και του αντιδημάρχου σας, που πριν από λίγους μήνες μας δείχνατε ηλεκτρονικά το νέο μικρό κλειστό κολυμβητήριο, που θα γινόταν στο χώρο του ΔΑΚ. Η σιγουριά σας ότι θα ήταν έτοιμο το Σεπτέμβριο του 2020, ήταν αξιοπρόσεκτη ή μάλλον αφελής, εκ του αποτελέσματος;  Δυστυχώς για άλλη μια φορά διαψευστήκατε κι αυτό ήταν δυστυχώς που περιμέναμε όλοι. Τα παιδιά όμως γιατί πρέπει να πληρώνουν αυτή την ανεπάρκεια τόσων χρόνων αλλά και την κοροϊδία όλων των δημοτικών αρχών.

Ερωτάσθε
-Ποια είναι τα σχέδια για τα δύο(!) κολυμβητήρια τα οποία υποσχεθήκατε ότι θα αποκτήσει η πόλη μας;
-Βρήκατε χώρο για την κατασκευή του δεύτερου κολυμβητηρίου αφού τελικά στο ΔΑΚ δε χωράει;
-Γιατί δεν αποπερατώσατε το υπάρχον κολυμβητήριο αφού ήταν εφικτό να λειτουργήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα της διευθύντριας των τεχνικών Υπηρεσιών, ύστερα από ερώτηση της δημοτικής μας παράταξης στα τέλη του 2019 και ήδη είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή οι εργασίες;

Ξάνθη, 12/10/2020
ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ
Γιώργος Χατζηθεοδώρου
Αριάνα Παπαϊωάννου
Νίκος Ανταμπούφης»